Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

B-zboží Digitální stolní váha - 6 kg/0,2 g - 21 x 16 cm - LCD

B-zboží Digitální stolní váha - 6 kg/0,2 g - 21 x 16 cm - LCD

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


B-zboží Digitální stolní váha - 6 kg/0,2 g - 21 x 16 cm - LCD z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Digitální stolní váha - 6 kg/0,2 g - 21 x 16 cm - LCD .

Detailní informace

Digitální stolní váha do 6 kg s vodotěsným pouzdrem Stolní váha SBS-WPS-6 zaručuje přesné výsledky vážení, které si snadno přečtete na velkém LCD displeji na přední straně. Váha je určena pro drobné předměty do celkové hmotnosti 6 kg, přičemž přesnost činí 0,2 g. Protože digitální stolní váha je vodotěsná, je ideální pro mokré předměty, jako jsou čerstvé ryby, šťavnaté maso nebo syrové těsto, a lze ji dokonce skvěle použít ve vlhkém prostředí, jako je velká kuchyň. Váhu však můžete také použít k určení přesné hmotnosti suchých ingrediencí, pošt...ovních zásilek nebo šroubů. Váha je předem kalibrována, takže je připravena k okamžitému použití. přesnost – měřicí rozsah do 6 kg s přesností 0,01 g vodotěsnost – váhu lze použít také ve vlhkém prostředí a na mokré jídlo praktický design – snadný výběr jednotek hmotnosti kg, g, lb, oz a všech funkcí perfektní čitelnost – LCD displej s podsvícením stabilita – výškově nastavitelné nohy vyrovnávají nerovnosti a zajišťují rovnováhu robustnost – pouzdro z ABS plastu a vážicí plocha 21 x 16 cm z ušlechtilé oceli

Produkt je výrobek značky Steinberg Systems ,distribuovaný s EAN kódem 4062859006226.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Digitální stolní váha - 6 kg/0,2 g - 21 x 16 cm - LCD a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg Systems a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg Systems najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Digitální stolní váha - 6 kg/0,2 g - 21 x 16 cm - LCD
Právě si prohlížíte...

2399,- Kč