Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

B-zboží Bezpečnostní schránka na klíče - kombinovaný zámek - na zavěšení - s krytem

B-zboží Bezpečnostní schránka na klíče - kombinovaný zámek - na zavěšení - s krytem

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


B-zboží Bezpečnostní schránka na klíče - kombinovaný zámek - na zavěšení - s krytem z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným B-zboží Bezpečnostní schránka na klíče - kombinovaný zámek - na zavěšení - s krytem .

Detailní informace

Uzamykatelná schránka na klíče se zámkem na čtyřmístný kód: čistota a bezpečnost Připadá Vám příliš nebezpečné schovávat klíč od vchodových dveří, sklepa nebo garáže pod rohožkou? Pak je pro Vás praktická bezpečnostní schránka na klíče ST-KS-300N značky Stamony to pravé! V uzamykatelné schránce na klíče odolné vůči povětrnostním vlivům můžete díky možnosti zavěšení mít příslušné klíče umístěné venku přesně tam, kde potřebujete – například na plotě u zahrady nebo na mřížce na okně. bezpečnost – čtyřmístný kombinovaný zámek s 10 000 možnými čísel...nými kombinacemi a kryt ochrana – resetovací tlačítko uvnitř schránky na klíče pro změnění kódu prostornost – uvnitř dostatek prostoru pro několik klíčů stabilita – konstrukce z hliníkové slitiny je odolná vůči povětrnostním vlivům a má dlouhou životnost jednoduchá montáž – lze ji hravě zavěsit kamkoli

Produkt je výrobek značky Stamony ,distribuovaný s EAN kódem 4062859977854.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B-zboží Bezpečnostní schránka na klíče - kombinovaný zámek - na zavěšení - s krytem a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Stamony a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Stamony najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B-zboží Bezpečnostní schránka na klíče - kombinovaný zámek - na zavěšení - s krytem
Právě si prohlížíte...

649,- Kč