Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

B right Starts Tug Tunes™ - Slon

B right Starts Tug Tunes™ - Slon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


B right Starts Tug Tunes™ - Slon z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným B right Starts Tug Tunes™ - Slon .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců Zapni hudbu, děťátko! S každým jemným zatáhnutím za B right Starts Tug Tunes sloník umožňuje vašemu děťátku hrát hudbu o něco déle. Hudební slon s vámi půjde všude: slona jednoduše připevníte na kočárek, nosítko, hrací luk a mnoho dalšího. Takže vy i vaše dítě budete mít vždy po ruce zvukovou kulisu, ať už půjdete kamkoli. Když vaše děťátko zatáhne za zelený list, jeho kamarád z džungle začne hrát čtyři různé melodie! Vzrušující barvy, textury a zvuky povzbuzují vaše dítě, aby se natáhlo po svém novém sl...oním kamarádovi, uchopilo ho a pohoupalo, zatímco vy si užíváte, jak se vaše dítě učí novým dovednostem. Sloní kamarád se tak rychle stane oblíbenou hračkou vaší rodiny. Skvělý dárek pro holčičky a kluky k dětským oslavám, narozeninám, svátku a dalším příležitostem Kombinujte slona s dalšími hračkami Reach & Rattle z řady B right Starts a seznámíte své dítě s dalšími zvířátky Rozměry a hmotnost: Rozměry balení (délka x šířka x výška): 26,67 x 14,29 x 5,08 cm Hmotnost: 0,09 kg Materiál a péče: Materiál: 60% polyester, 30% plast, 10% Metal l Péče: Před použitím čistěte vlhkým hadříkem a jemným mýdlem. Nechte uschnout na vzduchu. NEPONOŘUJTE do vody.

Produkt je výrobek značky Bright Starts ,distribuovaný s EAN kódem 0074451130876.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

B right Starts Tug Tunes™ - Slon a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bright Starts a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bright Starts najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

B right Starts Tug Tunes™ - Slon
Právě si prohlížíte...

282,- Kč