Avene Termální Voda Avene Ve Spreji 50ml

Avene Termální Voda Avene Ve Spreji  50ml
139 139 2273
139,- Kč

Původní cena: 139,- Kč


Hodnocení:


Avene Termální Voda Avene Ve Spreji 50ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Avene Termální Voda Avene Ve Spreji 50ml .

Detailní informace

ČISTÁ A PŘIROZENÁ Termální voda Avène poskytuje zklidnění citlivé a podrážděné pleti, ve své čisté formě, tak jak byla stvořena přírodou. Její čistota a unikátní složení jsou pečlivě chráněny na celé cestě od pramene až k vaší pleti. JEDINEČNÉ A NEMĚNNÉ SLOŽENÍ Minerální vlastnosti Zajišťují velmi dobrou snášenlivost, zjemňují kůži a obnovují kožní bariéru: Nízký obsah minerálů 266 mg/l. Vyvážený poměr vápníku a hořčíku. Bohatá na křemičitany: 10,6 mg/l. Bohatá na stopové prvky Fe, Mn, Zn, Cu... Neutrální pH 7,5. Je bakteriologicky čistá. Biolo...gické vlastnosti Komplex aktivních látek vytvořených mikroflórou Termální vody Avène (aqua. dolomiae). Poskytuje pleti zklidnění, zjemnění a působí proti podráždění. ŠIROKÉ SPEKTRUM VYUŽITÍ TERMÁLNÍ VODY AVÈNE při podráždění při zčervenání po holení po odlíčení při spálení od slunce při sluneční alergii při opruzeninách po sportu po epilaci pro fixaci make-upu pro osvěžení (v létě, na cestách) HYDROTERAPEUTICKÉ CENTRUM AVÈNE Více než 200 let se hydroterapeutické centrum Avène specializuje na dermatologickou léčbu citlivé kůže. Je zaměřené především na atopickou dermatitidu u dětí (ve věku již od 4-5 měsíců) a dospělých, všechny formy ekzému, lupénku, jizvy a následky popálenin, svědění a svědivá kožní onemocnění. Ročně je zde léčeno v průměru 2800 pacientů (dětí i dospělých). Jejich spokojenost je tím nejdůležitějším potvrzením jedinečnosti Termální vody Avène. Příznivé účinky léčby přetrvávají i několik měsíců po terapii. Hydroterapeutické centrum také obdrželo mnohá uznání kvality, zejména pak jde o certifikát Aquacert HACCP, který lázně Avène obdržely jako první lázně věnované dermatologii.

Produkt je výrobek značky Avène ,distribuovaný s EAN kódem 3282779035576.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Avene Termální Voda Avene Ve Spreji 50ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Avène a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Avène najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Avene Termální Voda Avene Ve Spreji 50ml
Právě si prohlížíte...

139,- Kč