Avene Sun Krém bez parfemace SPF 50+ 50ml

Avene Sun Krém bez parfemace SPF 50+ 50ml
695 695 1261
695,- Kč

Původní cena: 695,- Kč


Hodnocení:


Avene Sun Krém bez parfemace SPF 50+ 50ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Avene Sun Krém bez parfemace SPF 50+ 50ml .

Detailní informace

Hlavní výhody: Chrání Vaši pleť nejen před UVB a UVA zářením, ale také před modrým světlem způsobujícím poškození buněk, stárnutí pleti a vznik hyperpigmentací. Má vláčnou texturu, která nemastí a nelepí a hydratuje pleť až na 8 hodin.   Je ideální bází pod make-up, proto je vhodný jako každodenní péče pro slunné dny ve městě i na dovolené. Je voděodolný.  Má šetrné složení vhodné i pro tu nejcitlivější pleť. Nový eko obal obsahuje méně plastů, je recyklovatelný a obsahuje 64 % recyklovaného plastu (kromě uzávěru). Aktivní složky: Tri...AsorB - nový sluneční širokospektrální filtr chránící nejen před UV zářením, ale také modrým světlem až do 450nm. Díky této inovaci snižuje poškození buněk vyvolané slunečním zářením a přispívá tak účinně k boji proti škodlivým vlivům slunce a viditelným poškozením kůže. Antioxidační komplex zajišťuje dvojí antioxidační účinek pro komplexní ochranu buněk. Termální voda Avène zklidňuje, zjemňuje citlivou pleť a působí proti podráždění. S čím kombinovat:   Zklidnění: Termální voda Avene ve spreji (eta) 150ml Hydratace a obnova: Sun Reparační péče po opalování 400ml

Produkt je výrobek značky Avène ,distribuovaný s EAN kódem 3282770149494.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Avene Sun Krém bez parfemace SPF 50+ 50ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Avène a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Avène najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Avene Sun Krém bez parfemace SPF 50+ 50ml
Právě si prohlížíte...

695,- Kč