ASG Startovací Set Premium - Scorpion EVO 3 ATEK - 11% sleva

-11%
ASG Startovací Set Premium - Scorpion EVO 3 ATEK
ASG Startovací Set Premium - Scorpion EVO 3 ATEK
ASG Startovací Set Premium - Scorpion EVO 3 ATEK
ASG Startovací Set Premium - Scorpion EVO 3 ATEK
14 000 15 790 587
14 000,- Kč

Původní cena: 15 790,- Kč


Hodnocení:


ASG Startovací Set Premium - Scorpion EVO 3 ATEK z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Anareus a budete spokojení s dodaným ASG Startovací Set Premium - Scorpion EVO 3 ATEK .

Zlevněné zboží

Samopal Scorpion EVO 3 ATEK je EVO „ready to go“ s novou sadou ATEK, která je k ní již namontována. Nový ATEK EVO je dodávána nejen s ergonomickým M-LOK předpažbím, šikmou přední rukojetí a vylepšeným magwellem, ale také s prodlouženou pákou pro uvolnění zásobníku a s flash hiderem se závitem 11 mm. Po jeho odmontování je přístupný i 18 mm závit. Lze koupit redukci ASG076. Verze 2020+ Elektrická airsoftová zbraň. Přesná replika modelu CZ Scorpion EVO 3 A1 vyráběná v licenci ASG. Nejnovější vylepšená verze 2018/2020. Velmi očekávaná zbraň, která... přináší mnoho inovací a je kompletně vyráběna v Evropě. V základu pružina M110, elektronika (něco podobného jako ASCU - mikrospínače, detekce pozice kol, mosfet spínač, motorová brzda, detekce prázdného zásobníku, detekce podbití baterie nebo vzniklé závady atd.), režimy střelby safe/semi/Burst/auto, tělo polymer se skelným vláknem, zásobníky polykarbonát jako ostrá předloha, rychlá výměna pružiny, v základu hlaveň 6,04 mm. Díly na upgrade kompatibilní s AEG - vzduchotechniku, kola, píst, motor apod. bude možné vyměnit za lepší. Výrobce udává, že mechabox by měl vydržet až M150. Zbraň je v základu stavěná na 11,1V Li-Pol. Součástí balení je jeden tlačný zásobník na 75 ran. Verze 2018/2020 oproti starší verzi nabízí nový skelet mechaboxu, vylepšená kola, upravený přepínač režimů střelby s hladším chodem a zcela nový set vzduchotechniky. Válec, píst a hlava válce je tudíž plně kompatibilní se standardem mechaboxů V2 a V3. I přes tyto změny jsou součásti zpětně kompatibilní se starší verzí. Vlastnosti: Nová deska ECU Ergonomické předpažbí Šikmá přední rukojeť Vylepšený magwell Prodloužená uvolňovací páčka zásobníku Flashider s vnitřním 11 mm závitem (hlaveň má 18 mm závit) Nově navržený mechabox s elektronickým ovládáním (ASG EVO3 8mm ložiska) Snadná výměna pružiny  Detekce prázdného zásobníku Čtyřpolohový přepínaš střelby s funkční třírannou dávkou LiPo ready s T-Dean (T-Plug) konektorem ULTIMATE základní motor CNC obráběné díly Vyrobeno v Dánsku

Produkt je výrobek značky Asg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Černá
  • Materiál: Plast,Kov,Plast,Plast
  • Hmotnost: 5850 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ASG Startovací Set Premium - Scorpion EVO 3 ATEK a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ASG Startovací Set Premium - Scorpion EVO 3 ATEK
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

14000,- Kč