Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Apple Watch SE , 40mm, starlight, sportovní řemínek, starl

Apple Watch SE , 40mm, starlight, sportovní řemínek, starl
Apple Watch SE , 40mm, starlight, sportovní řemínek, starl
Apple Watch SE , 40mm, starlight, sportovní řemínek, starl
Apple Watch SE , 40mm, starlight, sportovní řemínek, starl

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Apple Watch SE , 40mm, starlight, sportovní řemínek, starl z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Apple Watch SE , 40mm, starlight, sportovní řemínek, starl .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Chytré hodinky Apple Watch SE (2022) Hledáte špičkového společníka pro zdravý životní styl? Přivítejte druhou generaci chytrých hodinek Apple Watch SE (2022) 40 mm v hvězdně bílé barvě, které jsou díky novému dvoujádrovému procesoru ještě rychlejší, díky vyspělým snímačům pro měření zdraví a kondice ještě přesnější a zásluhou inovativních bezpečnostních funkcí ještě chytřejší. A přitom nestojí až tak moc. Rychlé a ekologicky šetrné Užijte si dokonale hladký chod hodinek při využívá...ní aplikací a sledování všech dat a statistik. Apple Watch SE jsou osazeny zcela novým dvoujádrovým procesorem S8 SiP, který přináší až o 20 % rychlejší chod ve srovnání s minulou generací a zajišťuje tak naprosto plynulé ovládání. Díky novému výrobnímu procesu zadní strany ze 100% recyklovaného hliníku navíc bylo při výrobě dosaženo až 80% snížení emisí uhlíku. Detekce autonehody a pádu Při vašich dobrodružstvích nikdy nevíte, do jakých nesnází se můžete dostat. Hodí se proto mít vždy po ruce chytrého společníka, který vám v nejtěžších chvílích může pomoci zachránit i život. Apple Watch SE nyní umí inteligentně detekovat autonehodu nebo pád a automaticky zavolat záchranáře s odesláním vaší polohy. Zdravá motivace k pohybu Chcete se zaměřit na svoji kondici? Nechte se motivovat k pohybu pomocí kroužků Aktivity a posouvejte svoje výkony díky vysoce přesnému monitorování desítek různých tréninků v aplikaci Cvičení. Zásluhou jejich voděodolnosti do 50 metrů vám navíc Apple Watch SE změří i vaše plavecké výkony. Vaše zdraví pod dohledem Váš zdravotní stav budou Apple Watch SE střežit jako oko v hlavě. Díky aplikaci Srdeční tep si můžete kdykoli nechat změřit vaši tepovou frekvenci a budete dostávat upozornění na příliš pomalý, rychlý nebo nepravidelní srdeční rytmus. S aplikací Spánek pak budete mít pod dohledem i kvalitu vašeho spánku, včetně informace, kolik času připadá na různé fáze spánku. Funkce, které vám usnadní život Nechte si zpříjemnit vaše tréninky i volný čas poslechem oblíbených skladeb, podcastů a audioknih z Apple Music po spárování se sluchátky AirPods. Dostávejte upozornění na příchozí hovory, zprávy nebo notifikace z aplikací a užijte si pohodlné volání a posílání zpráv přímo ze zápěstí. Nebo plaťte v obchodech pomocí Apple Pay. Hodinky Apple Watch SE vám usnadní život. Ukažte světu svůj styl Pohodlné ovládání zajišťuje krásný OLED Retina displej, který si navíc můžete kdykoli přizpůsobit dle své nálady výběrem z desítek ciferníků Apple nebo Nike. Vylaďte si komplikace, barvy a styl podle sebe a sdílejte svoje ciferníky e-mailem nebo zprávou se svými přáteli a rodinou.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462763.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Apple Watch SE , 40mm, starlight, sportovní řemínek, starl a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Apple Watch SE , 40mm, starlight, sportovní řemínek, starl
Právě si prohlížíte...

6549,- Kč