Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Apple Watch S8, 41mm, stříbrná, sportovní řemínek, bílá

Apple Watch S8, 41mm, stříbrná, sportovní řemínek, bílá
Apple Watch S8, 41mm, stříbrná, sportovní řemínek, bílá
Apple Watch S8, 41mm, stříbrná, sportovní řemínek, bílá
Apple Watch S8, 41mm, stříbrná, sportovní řemínek, bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Apple Watch S8, 41mm, stříbrná, sportovní řemínek, bílá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Apple Watch S8, 41mm, stříbrná, sportovní řemínek, bílá .

Detailní informace

Chytré hodinky Apple Watch S8 Pořiďte si nepostradatelného pomocníka, se kterým bude cesta k formě snazší, než si vůbec dovedete představit. Společnost Apple představuje novou sérii oblíbených chytrých hodinek Apple Watch S8 (41 mm) ve stříbrné barvě, které ovládají zcela nové funkce pro usnadnění vašeho života. Získejte lepší přehled o svém zdravotním stavu díky měření teploty a vylepšenému sledování kvality spánku, nechejte si díky detekci pádu v případě nouze přivolat pomoc a dosáhněte ještě lepších výkonů s pomocí pokročilé aplikace Cvičení.... Krása a odolnost v jednom Užijte si ještě přehlednější zobrazení statistik vašich výkonů i zdravotního stavu. Na velkém, jasném a díky funkci Always On neustále zapnutém OLED Retina displeji, uvidíte veškeré ciferníky ještě lépe a v pestrých barvách. Se svým robustním designem jsou navíc Apple Watch S8 odolné proti prasknutí a nabízí ochranu proti vodě i prachu. Cesta ke zdravějšímu já Nechte si ohlídat vaše zdraví a zjistěte, co více pro něj můžete udělat. Pomocí pokročilých zdravotních snímačů budou hodinky pečlivě monitorovat váš srdeční tep, hladinu kyslíku v krvi, EKG nebo dokonce tělesnou teplotu. Poskytnou ještě podrobnější poznatky o ženském zdraví a změří vám kvalitu spánku, včetně jeho různých fází. Pomoc na dosah ruky Hodinky Apple Watch S8 jsou ještě inteligentnější, než kdy dříve. Nejenže umí detekovat autonehodu nebo pád a v případě nouze přivolat pomoc, ale navíc na jejich boční straně najdete SOS tlačítko pro rychlé a snadné přivolání záchranářů, což vám může pomoci zachránit život. Osobní kouč na vašem zápěstí Bez pohybu to nepůjde. Pokud si chcete užít ještě delší a zdravější život, je třeba zaměřit se na pohyb. S tím vám pomůže vylepšená aplikace Cvičení, která vám zajistí tu správnou motivaci k posouvání vašich výkonů a umožní vám přizpůsobit si cvičení dle stylu, jakým trénujete. Lepší spojení se světem Zůstaňte i během svých tréninků ve spojení se světem. Vyřizujte hovory, posílejte SMS zprávy a e-maily nebo streamujte hudbu přímo ze svého zápěstí. Pomocí Apple Pay můžete jednoduše platit v obchodech a s aplikací Mapy se při vašich dobrodružstvích neztratíte. Navzdory tomu vydrží hodinky až 18 hodin na jedno nabití a v režimu nízké spotřeby dosahuje jejich výdrž až 36 hodin. Spousta možností přizpůsobení Zvolte si každý den jiný vzhled. Hodinky Apple Watch Series 8 si můžete kdykoli přizpůsobit výběrem ciferníku nebo výměnou řemínku přesně podle vaší nálady nebo outfitu, díky čemuž se stanou vašich věrným společníkem pro každou příležitost. Díky přístupu do App Storu si navíc můžete vybírat z desítek tisíc aplikací přímo na svém zápěstí.

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0194253399131.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Apple Watch S8, 41mm, stříbrná, sportovní řemínek, bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Apple Watch S8, 41mm, stříbrná, sportovní řemínek, bílá
Právě si prohlížíte...

10290,- Kč