Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Apple iPhone 14 256GB, fialová - Mobilní telefon

Apple iPhone 14 256GB, fialová - Mobilní telefon
Apple iPhone 14 256GB, fialová - Mobilní telefon
Apple iPhone 14 256GB, fialová - Mobilní telefon
Apple iPhone 14 256GB, fialová - Mobilní telefon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Apple iPhone 14 256GB, fialová - Mobilní telefon z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Apple iPhone 14 256GB, fialová - Mobilní telefon .

Detailní informace

Mobilní telefon Apple iPhone 14 Představujeme vám nový Apple iPhone 14 (256 GB). Nabízí nejdelší výdrž ze všech iPhonů, umí detekovat autonehodu a přivolat pomoc, pořizuje ještě krásnější fotky i při slabém světle a podporuje širokou řadu nejrůznějšího příslušenství MagSafe. Navrch pak zaujme stylovým provedením ve fialové barvě. Nové možnosti zamknuté obrazovky Apple iPhone 14 přichází vybavený moderním operačním systémem iOS 16, který přináší nové zábavné možnosti, jak si přizpůsobit zamknutou obrazovku. Vložte si na ni fotku a upravte si fon...t textu, kontrolujte si kdykoli kroužky Aktivity a sleduje živé aktualizace oblíbených aplikací. Automatická detekce autonehody Život je plný nečekaných okamžiků. Pro každý případ proto iPhone 14 umí detekovat autonehodu a v případě potřeby dá vědět na linku 112 a upozorní nouzové kontakty. Nikdy nevíte, kdy vám váš telefon může zachránit život. Více zábavy na 6,1“ OLED displeji Užijte si ještě působivější vizuální zážitky při sledování filmů, hraní her nebo procházení fotek na sociálních sítích na velkém 6,1“ Super Retina XDR displeji. Ten díky zobrazovací technologii OLED nabízí prvotřídní kontrast mezi zářivou bílou a temně černou, díky vysokému rozlišení odhalí i dříve skryté detaily a technologie True Tone přizpůsobuje obraz dle okolního osvětlení, čímž šetří vaše oči. Lepší fotky v každém světle Pořizujte ohromující snímky jako od profesionála a to i ve slabém světle. Zadní 12Mpx fotoaparát s vylepšeným zpracováním obrazu pořizuje jasnější a krásnější snímky vašeho života s více detaily. Ultraširokoúhlý fotoaparát s rozlišením 12 Mpx pak pomůže dostat na jeden snímek daleko větší perspektivu. Videa jako z Hollywoodu Natáčejte parádní akční videa ve 4K rozlišení při 24 fps jako profesionální hollywoodští režiséři. Pomocí filmařského režimu, který automaticky přeostřuje na nejdůležitější osobu na scéně, zachytíte video z domácí oslavy, vysokohorské túry i koncert vaší oblíbené skupiny v dokonalé ostrosti a bez roztřesení. Ukažte svoji jedinečnost Zachyťte špičkové selfie snímky, o které se budete chtít podělit na sociálních sítích. Pomocí nového předního TrueDepth fotoaparátu s automatickým zaostřováním vytvoříte ostřejší a barevnější autoportréty i skupinové snímky s přáteli i při slabém osvětlení. Bleskový čip A15 Bionic Díky superrychlému čipu A15 Bionic a silnému pětijádrovému GPU zajišťuje iPhone 14 dokonale plynulý běh i graficky nejnáročnějších her a AR aplikací. Zábavu navíc nemusíte delší dobu přerušovat, protože inovovaná interní konstrukce zvyšuje tepelnou účinnost, díky čemuž čip vydrží v intenzivnějším zápřahu mnohem déle.

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0194253410553.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Apple iPhone 14 256GB, fialová - Mobilní telefon a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Apple iPhone 14 256GB, fialová - Mobilní telefon
Právě si prohlížíte...

28946,- Kč