Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Antipodes Detoxikační maska Halo 75 ml

Antipodes Detoxikační maska Halo  75 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Antipodes Detoxikační maska Halo 75 ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Antipodes Detoxikační maska Halo 75 ml .

Detailní informace

Výjimečné účinná detoxikační maska pro zářivou pleť. Dopřejte svému obličeji pečující účinky vulkanického bahna s blahodárnými minerály z geotermálního Nového Zélandu, které díky speciálním výtažkům pomáhá vaši pleť okamžitě rozjasnit a vyhladit. Výtažek Vinanza® z hroznů a kiwi s obsahem antioxidantů v kombinaci se vzácnou pivoňkou rozjasňují pleť, zatímco vůně vanilky, malin a pižma dodávají energii vaší duši. Antipodes® Halo je rozjasňující bahenní pleťová maska pro rozjasnění a zpevnění pleti. Poskytněte své pleti detoxikaci vulkanickým bah...nem bohatým na minerály. Jojobové kuličky probouzí pleť bez života a odhalují osvěžený, zářivý vzhled. Výtažek Vinanza® z hroznů a kiwi pomáhá rozjasnit pleť a odstranit pigmentaci. Certifikovaná veganská péče o pleť vhodná pro většinu typů pleti, obzvlášť pro problematickou.

Produkt je výrobek značky Antipodes ,distribuovaný s EAN kódem 9421906120004.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Antipodes Detoxikační maska Halo 75 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Antipodes a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Antipodes najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Antipodes Detoxikační maska Halo 75 ml
Právě si prohlížíte...

901,- Kč