Annabis Dolorcann Bio Konopná mast +mentol 50ml

Annabis Dolorcann Bio Konopná mast +mentol 50ml
259 259 278
259,- Kč

Původní cena: 259,- Kč


Hodnocení:


Annabis Dolorcann Bio Konopná mast +mentol 50ml z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytralekarna a budete spokojení s dodaným Annabis Dolorcann Bio Konopná mast +mentol 50ml .

Detailní informace

Dolorcann je konopná mast s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin Omega 3-6 spolu s originální kombinací rostlinných extraktů. Prostřednictvím masáže kůže účinně přispívá k rychlé úlevě při svalovém napětí a ztuhlosti. Hlavní výhody: 100% přírodní konopná mast. Přináší rychlou úlevu, uvolnění a osvěžení pokožce při svalové únavě i při obtížích pohybového aparátu. Mast se dobře roztírá, už malé množství ošetří velkou plochu kůže. Díky své konzistenci pozitivně působí na pokožku, kterou udržuje vláčnou, promaštěnou a vyživenou. Je vhodná ...i pro vegany. Obsahuje originální kombinaci účinných látek, např.: Bio Konopný olej a extrakt z konopných semen. Rozmarýn lékařský. Mentol. Bio Olivový olej. Eukalyptový olej. Hřebíkovec kořenný. Levandule lékařská. Kapsaicin.

Produkt je výrobek značky Annabis ,distribuovaný s EAN kódem 8594167140140.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Annabis Dolorcann Bio Konopná mast +mentol 50ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Annabis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Annabis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Annabis Dolorcann Bio Konopná mast +mentol 50ml
Právě si prohlížíte...

259,- Kč