Anaconda Křeslo Vyhřívané Ti-Lite BD-HC Head Control

Anaconda Křeslo Vyhřívané Ti-Lite BD-HC Head Control
5 999 5 999 1930
5 999,- Kč

Původní cena: 5 999,- Kč


Hodnocení:


Anaconda Křeslo Vyhřívané Ti-Lite BD-HC Head Control z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Azfishing a budete spokojení s dodaným Anaconda Křeslo Vyhřívané Ti-Lite BD-HC Head Control .

Detailní informace

Toto křeslo vás zahřeje nejen u srdce, ale také na těle. Zabudovaný vyhřívací mechanismus pod sedákem vám zahřeje nohy, hýždě a záda.
Ohřívání se ovládá přes USB porty pomocí powerbanky (přenosné baterie). Co se týče rámu, u řady Freelancer Ti-Lite používáme extra lehký a zároveň pevný materiál. Rám je o 36 % lehčí než hliník a o 77 % lehčí než standardní ocelový rám. Navíc nový materiál absorbuje o 50 % více vibrací, což mu dodává neuvěřitelně vysokou pevnost a elasticitu (odolnost proti otřesům). S novým Anaconda Freelancer Ti-Lite Big D...addy Heat Control je zaručen maximální komfort sezení díky prodyšné tkanině, která navíc velmi rychle schne. Opěradlo lze nastavit až do úhlu 45 stupňů. Pro nastavení výšky nohou byla instalována nová technologie Quick-Push-Technology.
Vestavěný vyhřívací mechanismus, ovládaný a napájený powerbankou (není v ceně) Příjemné teplo v chladných podzimních a zimních dnech v oblasti zad, nohou a hýždí Vč. 2x USB kabelů a boční kapsy na powerbanku Rozměry bočních kapes: 2 přepážky 10 x 14 x 5 cm Nejlehčí série křesel (materiál Ti-Lite) O 36 % lehčí než hliník a o 77 % lehčí než ocel Extra lehká Ti-Light konstrukce z hořčíkové slitiny „Quick-Push-Technology“ pro snadné nastavení nožiček Výška sedu: 40-55 cm; sedák 50 x 50 cm; opěradlo 62 cm Materiály: 100% polyester, neopren, rámová konstrukce Ti Lite Extra široká loketní opěrka 50 cm x 6 cm; Extra široké patky proti zapadnutí do pláta Přepravní rozměry: 80 x 62 x 20 cm Nosnost až 155 kg Moderní vzhled Hmotnost: 5,6 kg

Produkt je výrobek značky Anaconda ,distribuovaný s EAN kódem 4039507280871.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Anaconda Křeslo Vyhřívané Ti-Lite BD-HC Head Control a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Anaconda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Anaconda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Anaconda Křeslo Vyhřívané Ti-Lite BD-HC Head Control
Právě si prohlížíte...

5999,- Kč