Akční set produktů Rowenta X-Force Flex RH98C8WO + ZR905002

Akční set produktů Rowenta X-Force Flex RH98C8WO + ZR905002
Akční set produktů Rowenta X-Force Flex RH98C8WO + ZR905002
Akční set produktů Rowenta X-Force Flex RH98C8WO + ZR905002
Akční set produktů Rowenta X-Force Flex RH98C8WO + ZR905002
11 999 11 999 1816
11 999,- Kč

Původní cena: 11 999,- Kč


Hodnocení:


Akční set produktů Rowenta X-Force Flex RH98C8WO + ZR905002 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Homeandcook a budete spokojení s dodaným Akční set produktů Rowenta X-Force Flex RH98C8WO + ZR905002 .

Detailní informace

Klíčové vlastnosti Tyčové vysavače X-Force Flex od značky Rowenta jsou díky ohebnému tělu, které dosáhne až 4x dál, jedničkou mezi tyčovými vysavači. Model Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C8WO Aqua Auto 150 AW na jedno nabití dokáže  uklízet až 45 minut , během kterých nejen vysajete, ale zároveň i umyjete podlahy. 4v1 řešení navíc nenabízí nejen vysavač a mop, ale také odnímatelný ruční vysavač pro úklid prachu na nábytku či parapetech nebo ve vašem voze.  X-Force Flex 12.60 nabízí  sací výkon 150 air wattů  a k tomu tlačítk...o pro turbo výkon Boost, a tak si poradí opravdu s každou nečistotou a vysaje skutečně do hloubky třeba i nečistoty na gauči. Hloubkovému čištění napomáhá i inovovaný motor DigitalForce, jehož chytrý elektronický systém automaticky přizpůsobuje rychlost aerodynamických lopatek pro optimalizaci sání přizpůsobené povrchu. Hlavice s LED osvětlením pak odhalí všechny nečistoty - i ty hluboko pod nábytkem! Vysavač je vybaven  inteligentní funkcí AUTO , která automaticky rozpozná typ vysávaného povrchu včetně nečistot. Nemusíte se tedy o nic starat, přístroj sám zvolí ideální výkon pro dosažení nejlepšího výsledku. Zároveň tím šetříte svou peněženku i naši planetu, protože vysavač spotřebuje jen tolik energie, kolik skutečně potřebuje, a nebudete ho muset tak často nabíjet. Automatický režim také dokáže rozpoznat délku vlasu vysávaného koberce a kromě výkonu upraví i otáčení kartáče, aby byl koberec vysát co nejlépe a kartáč se nezasekával. Součástí balení je  široká škála příslušenstv í: dva mopy pro hubici Aqua Head, kartáč Mini Flex a štěrbinová hubice pro těžko dostupná místa, či mini kartáč Electro k odstraňování hluboce zachycených vlasů a nečistot a nechybí ani napájecí stanice pro snadné napájení a uložení  přístroje a náhradní filtr. Nejdůležitější parametry Tyčový vysavač s ohebným tělem Multifunkční: vysává a umývá zároveň + příruční vysavač Sací výkon 150 air watts Na jedno nabití uklízí až 45 minut Hi-Tech inovace a funkce LED osvětlení hlavice Moderní digitální displej Unikátní digitální motor DigitalForce Flexibilní hubice: dosáhne i pod nábytek Hlavice Aqua: vytírá oběma směry, průtok vody lze regulovat a úplně zastavit, nesnižuje výkon sání Tlačítko intenzivního výkonu HEPA filtr s filtrací 99,9 % prachových částic Součástí široká škála příslušenství vč. dvou mopů Možnost opravitelnosti po dobu 15 let Klíčové vlastnosti Umístěte váš vysavač X-Fo rce Flex  11.60 či 12.60  ka mkoliv v domě a mějte jej stále po ruce. Díky samostojné dobíjecí základně bude vysavač pořád zapojen v síti a baterie tak vždy bude 100% připravena podat maximální výkon. Nejdůležitější parametry Mějte vysavač vždy po ruce a s nabitou baterií Snadné uskladnění vysavače kdekoliv Můžete dosáhnout dále než kdykoliv předtím, protože lze odejmout trubku ze základny a použít ji k prodloužení vašeho tyčového vysavače (například k vysávání stropu) Nevyžaduje vrtání Určeno pro vysavače Rowenta X-Force Flex 11.60 a 12.60 s označením RH98xx 

Produkt je výrobek značky Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Akční set produktů Rowenta X-Force Flex RH98C8WO + ZR905002 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Akční set produktů Rowenta X-Force Flex RH98C8WO + ZR905002
Právě si prohlížíte...

11999,- Kč