Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Akční kamera Lamax W9.1 2", 4K, WiFi + přísl ROZBALENO

Akční kamera Lamax W9.1 2
Akční kamera Lamax W9.1 2
Akční kamera Lamax W9.1 2
Akční kamera Lamax W9.1 2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Akční kamera Lamax W9.1 2", 4K, WiFi + přísl ROZBALENO z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Akční kamera Lamax W9.1 2", 4K, WiFi + přísl ROZBALENO .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – vybaleno/vyzkoušeno. LAMAX W9.1 Staňte se akčním režisérem a ohromte svoje přátele nebo rodinu parádními záběry svých dobrodružství ve 4K rozlišení. Akční kamera Lamax W9.1 vám poskytne dokonalý přehled nad pořizovanými záběry díky 1,4“ přednímu a 2“ zadnímu displeji, zaujme vodotěsným provedením do 12 metrů, takže si ji můžete vzít do vody i bez pouzdra a široká sada příslušenství podpoří vaše kreativní vize. 4K rozlišení Na taková videa můžete u většiny telefonů zapomenout. Špičkové 4K rozlišení se snímkov...ací frekvencí 60 fps zachytí dokonale ostré a přitom neuvěřitelně plynulé záběry. 20Mpx fotoaparát Pořizujte fotografie vašich dobrodružství pomocí fotoaparátu s rozlišením až 20Mpx s korekcí rybího oka. Wi-Fi připojení Spárujte kameru LAMAX se svým chytrým telefonem pomocí bezdrátové technologie Wi-Fi a stahujte pořízená videa a fotografie bez kabelu. Výdrž až 2 hodiny Natáčejte vaše akční videa beze strachu z vybité baterie. Kamera umožňuje natáčet až 2 hodiny ve Full HD režimu a baterku si navíc můžete kdykoliv vyměnit. Dobrodružné zážitky ve 4K rozlišení Podělte se s ostatními o svoje akční zážitky. Svoji dovolenou u moře, lyžování na horách nebo jízdy na prkně ve skateparku za domem můžete pomocí kamery Lamax natočit v dechberoucím 4K rozlišení při 60 fps nebo vytvořit až 4x zpomalené záběry ve Full HD při nahrávání v plynulých 120 snímcích za sekundu. Vylepšená stabilizace obrazu MAXsmooth vyhladí veškeré otřesy a poskytne vám za všech okolností dokonale ostré záběry jako od profesionálního režiséra. Dejte najevo svoji kreativitu Akční kamera Lamax W9.1 podpoří vaši kreativitu širokou nabídkou příslušenství a chytrými funkcemi. Odhalte kouzlo okamžiku v cinematických slowmotion záběrech, přidejte vašim záznamům na dynamice v časosběrném videu nebo zrychlením. To vše bez nutnosti úprav v editačních nástrojích, jednoduchým nastavením na dotykovém 2“ displeji s vysokým jasem. S dálkovým ovládáním nebo prostřednictvím Wi-Fi pak můžete spustit nahrávání prakticky odkudkoli. Zachyťte i dosud nemožné Akční kameru Lamax W9.1 si můžete vzít i do míst, která by pro obyčejné mobilní telefony byla smrtící. Díky voděodolnosti do 12 metrů můžete pořídit úžasná podmořská videa nebo fotografie o rozlišení až 20 Mpx i bez pouzdra, zatímco nad hladinou osvobodí inteligentní redukce šumu vaše záběry od větru.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003410436.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Akční kamera Lamax W9.1 2", 4K, WiFi + přísl ROZBALENO a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Akční kamera Lamax W9.1 2", 4K, WiFi + přísl ROZBALENO
Právě si prohlížíte...

3890,- Kč