Affenzahn Láhev na pití: Tiger , žlutá.

Affenzahn Láhev na pití: Tiger , žlutá.
588 588 895
588,- Kč

Původní cena: 588,- Kč


Hodnocení:


Affenzahn Láhev na pití: Tiger , žlutá. z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Affenzahn Láhev na pití: Tiger , žlutá. .

Detailní informace

Odolná láhev na pití doplňuje energii temperamentnímu Tobekinderovi. Robustní nerezová ocel: Jsem odolný, vyrobený z nerezové oceli 18/8 a odolný proti korozi. Protože s tebou chci být, dokud nevyrosteš! Pak mě můžete klidně recyklovat. Jednou ze skvělých vlastností nerezové oceli je, že je 100% recyklovatelná. Neobsahuje plasty, BPA, ftaláty: Hurá, připijme si na to, že jsem zcela bez toxinů a 100% bez BPA. Lze mýt v myčce nádobí: Když mě dáte do myčky, nic se nestane. Kromě důkladné čistoty. Bez zápachu a chuti: Protože jsem z nerezové oceli,... váš nápoj chutná a voní tak, jak má. Nedávám ani neberu nic, i když je to kyselé. Ergonomický Design pro dětské ruce: Byl jsem speciálně tvarován pro ruce vašich dětí. Při otevírání a zavírání mě můžete trénovat jemnou motoriku. Se sportovním uzávěrem Big Mouth TM vhodné pro: Nealkoholické nápoje: Nechte své myšlenky vybublat, ale raději ne své nápoje. Protože nejsem vhodný pro kyselinu uhličitou. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 5,5 x 5,5 x 19 cm Hmotnost: přibližně 150 g Objem: přibližně 0,33 litru Barva: stříbrná, žlutá Lze mýt v myčce nádobí 100 % bez BPA Se silikonovým uzávěrem Věk: od 3 let

Produkt je výrobek značky Affenzahn ,distribuovaný s EAN kódem 4057081070008.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: žlutá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Affenzahn Láhev na pití: Tiger , žlutá. a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Affenzahn a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Affenzahn najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Affenzahn Láhev na pití: Tiger , žlutá.
Právě si prohlížíte...

588,- Kč