Affenzahn Dobrodružný batoh na den dream er Bird

Affenzahn Dobrodružný batoh na den dream er Bird
1 412 1 412 105
1 412,- Kč

Původní cena: 1 412,- Kč


Hodnocení:


Affenzahn Dobrodružný batoh na den dream er Bird z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Affenzahn Dobrodružný batoh na den dream er Bird .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 4 let Objem: přibližně 12 litrů Ergonomický zádový panel z pěny XLPE Odpuzuje vodu a nečistoty Odznak na suchý zip je součástí balení Vybaveno reflektory Odnímatelný hrudní a bederní pás Dvě vnější kapsy Extra měkká a pevná rukojeť pro přenášení S krytem proti dešti Se jmenovkou child Kompatibilní se systémem Din A4 Prostor navíc Super měkké ramenní vycpávky Dokonalý společník s prostorem pro krabičku na oběd, láhev na vodu a další věci. Individuální: každé oblíbené zvíře se v místě zapínání na suchý zip cítí jak...o doma Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 36 x 26 x 13 cm Hmotnost: 0,49 kg Materiál a péče: Materiál: 100% polyester, z toho 48 % recyklovaný polyester (ze 4 PET lahví (0,5 l). Pokyny pro péči: snadné čištění, neprat, nebělit, nesušit v sušičce, nežehlit, nečistit chemicky Součástí dodávky je: 1 Affenzahn dobrodružný batoh Den dream er bird

Produkt je výrobek značky Affenzahn ,distribuovaný s EAN kódem 4057081118793.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Fialová
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Affenzahn Dobrodružný batoh na den dream er Bird a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Affenzahn a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Affenzahn najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Affenzahn Dobrodružný batoh na den dream er Bird
Právě si prohlížíte...

1412,- Kč