Adéla ještě nevečeřela - digitálně restaurovaná verze

Adéla ještě nevečeřela  - digitálně restaurovaná verze
99 99 2227
99,- Kč

Původní cena: 99,- Kč


Hodnocení:


Adéla ještě nevečeřela - digitálně restaurovaná verze z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu DVD premiéry a budete spokojení s dodaným Adéla ještě nevečeřela - digitálně restaurovaná verze .

Detailní informace

Tato parodie na brakové detektivky v režii Oldřicha Lipského se stala kultovním dílem díky důmyslnému humoru, hereckým výkonům a dokonalé výtvarné stylizaci mlsné Adély. Nejslavnější americký detektiv Nick Carter přijíždí do Prahy, aby vyřešil záhadné zmizení psa Gerta. V doprovodu komisaře Ledviny poznává krásy města a ochutnává české lahůdky a pivo. Při těchto labužnických toulkách narazí na nevyzpytatelného zločince Zahradníka, který vyšlechtil masožravou rostlinu Adélu a s její pomocí chce vykonat svoji ďábelskou pomstu. Digitální restaurov...ání pod dohledem Národního filmového archivu bylo podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska a spolufinancováno Ministerstvem kultury České republiky. Partnery projektu byly Norská národní knihovna a CESNET.Bonusy:- Trailer (remasterovaná verze - 2016)- Krátké dokumenty: Masožravé rostliny (1928), Stará Praha (1912), Václavské náměstí (1961), Setkání (1953), Lovci lebek (1953)

Produkt je výrobek značky Bohemia Mp ,distribuovaný s EAN kódem 8595165380743.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Adéla ještě nevečeřela - digitálně restaurovaná verze a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bohemia Mp a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bohemia Mp najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Adéla ještě nevečeřela - digitálně restaurovaná verze
Právě si prohlížíte...

99,- Kč