ADC Blackfire Escape room: Úniková hra Rodinná edice

ADC Blackfire Escape room: Úniková hra Rodinná edice
1 099 369 548
1 099,- Kč

Původní cena: 369,- Kč


Hodnocení:


ADC Blackfire Escape room: Úniková hra Rodinná edice z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným ADC Blackfire Escape room: Úniková hra Rodinná edice .

Detailní informace

ESCAPE ROOM: úniková hra Rodinná edice - 3 scénáře
 
Únikové dobrodružství pro celou rodinu.
Stejně jako v případě ostatních verzí hry Escape Room po celém světě jste i tady "uvězněni" a cílem je najít během 60 minut kódy pro "útěk". Kódy nacházíte řešením hádanek a rébusů.
Používejte mozek! Nezbytná je také týmová práce, dosta...tečná komunikace, dobré nápady, tvořivost, logika a smysl pro detail!
Toto balení obsahuje 3 napínavé scénáře, které jsou navzájem příběhově propojené. Každý scénář se skládá ze 3 částí. V každé části musíte najít správnou kombinaci čtyř klíčů z šestnácti možných. Klíče zasunujete do Chrono - dekodéru. Nejděte 3 správné kombinace klíčů během 60 minut a vyhrajte hru. Společně buď vyhráváte nebo prohráváte...
Začínáte otevřením obálky a přečtením úvodního příběhu záhady. Vyřešení záhady je samozřejmostí. Navíc obálky obsahují různé druhy šifer, které musíte rozluštit, abyste odhalili správnou kombinaci klíčů. Každý hráč si najde vlastní typ šifry, do které se může ihned pustit.
Každé kolo budete čelit novým elementům na hracím stole. Budete nalézat nejednu stopu vedoucí k rozluštění celé záhady. Jste připraveni na tuto výzvu?

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ADC Blackfire Escape room: Úniková hra Rodinná edice a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ADC Blackfire Escape room: Úniková hra Rodinná edice
Právě si prohlížíte...

1099,- Kč