Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Accentra Adventní kalendář Couples

Accentra Adventní kalendář Couples

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Accentra Adventní kalendář Couples z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, dárkové koše s drogerií, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Accentra Adventní kalendář Couples .

Detailní informace

Že jsou adventní kalendáře určené primárně pro děti, které se nemohou dočkat, co jim Ježíšek přinese? Kdepak… Odpočítávejte Vánoce s adventním kalendářem Accentra a kosmetickými překvapeními uvnitř jen pro Vás. V limitované edici najdete 24 produktů z péče o pleť i tělo…prostě radost na každý den. Adventní kalendář Couples obsahuje: 1.voda po holení, 2.tělové mléko, 3.pemza, 4.mýdlo, 5.péče o nehty, 6.houba, 7.antibakteriální gel na ruce, 8.šampón, 9.šampón, 10.pemza, 11.fizzer, 12.krém na ruce a nehty, 13.mýdlo, 14.kartáček, 15.mycí houba, 16.... fizzer, 17.tělové mléko, 18. péče o nehty, 19.kartáček, 20.antibakteriální gel na ruce, 21.holítko, 22. sprchový gel, 23. sprchové mýdlo, 24.balzám na rty

Produkt je výrobek značky Accentra ,distribuovaný s EAN kódem 4015953643224.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Accentra, Osobní péče Accentra, Kosmetika Accentra, Dárkové koše s drogerií Accentra.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Accentra Adventní kalendář Couples a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, dárkové koše s drogerií sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Accentra a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Accentra najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Accentra Adventní kalendář Couples
Právě si prohlížíte...

545,- Kč