Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ABC DESIGN přebalovací taška Royal Dolphin Diamond Edition Collection 2021

ABC DESIGN přebalovací taška Royal Dolphin Diamond Edition Collection 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ABC DESIGN přebalovací taška Royal Dolphin Diamond Edition Collection 2021 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným ABC DESIGN přebalovací taška Royal Dolphin Diamond Edition Collection 2021 .

Detailní informace

Stylový. Ušlechtilý. Výhradní. Nová definice estetiky. Vysoce kvalitní materiály, expresivní design a elegantní design působivě splňují ducha doby. Edice Diamond představuje čistou eleganci a vysoký designový standard až do posledního detailu. Praktické jako přebalovací taška, elegantní jako kabelka. Elegantní přebalovací taška Royal je funkční a módní doplněk v jednom a přesvědčí rodiče svým stylovým vzhledem a dojmem vyrobeným z kožených prvků a látky daleko za měnící se dobou. Chytré rozdělení tašky na pleny nabízí nejen další úložný prostor..., ale také spoustu možností pro bezpečné a rychlé uložení užitečných potřeb, když jsou venku. Plenky, vlhčené ubrousky, převlékání a další najít své místo ve velké hlavní přihrádce, která je zvenčí zajištěna zipem a magnetem. Dvě další externí přihrádky, také s magnetickým uzávěrem, a několik vnitřních přihrádek v různých velikostech jsou ideální pro mnoho drobností, které jsou při cestování s dítětem nepostradatelné. Integrována je také hygienická přebalovací podložka, izolovaný odnímatelný držák na láhve se sponou pro připevnění ke kočárku, kapsa na nádobí a vodoodpudivá přihrádka na vlhkost. Se třemi různými možnostmi nošení se taška na pleny Royal hodí ke každému vzhledu a typu: přímo na kočárek prostřednictvím integrovaného nástavce na plenu, jako neformální taška přes rameno s koženým řemínkem nebo jako elegantní kabelka. Malé kovové nožičky ve spodní části tašky zajišťují bezpečný stojan a ochranu před nečistotami. Podrobnosti o produktu: Součástí je přebalovací podložka Spousta úložného prostoru Nastavitelný ramenní popruh Malé kovové nožičky na dně tašky Čištění: ruční praní / studené praní Technické údaje: Rozměry (délka x šířka x výška): 20 x 47,5 x 31 cm Délka opasku: 65 - 114,5 cm Hmotnost: 1,35 kg Součástí dodávky: Přebalovací taška Royal Popruh přes rameno Izolovaný držák na láhev Přebalovací podložka Taška na nádobí Univerzální připevnění tašky ABC DESIGN Universal -Fortification

Produkt je výrobek značky Abc Design ,distribuovaný s EAN kódem 4045875069130.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 390,- Kč
6 866,- Kč
Detail
15 290,- Kč
14 724,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ABC DESIGN přebalovací taška Royal Dolphin Diamond Edition Collection 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Abc Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Abc Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ABC DESIGN přebalovací taška Royal Dolphin Diamond Edition Collection 2021
Právě si prohlížíte...

3490,- Kč