Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ABC DESIGN Nosítko Limbo Navy Diamond Edition Collection 2021 - 80% sleva

-80%
ABC DESIGN Nosítko Limbo Navy Diamond Edition Collection 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ABC DESIGN Nosítko Limbo Navy Diamond Edition Collection 2021 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným ABC DESIGN Nosítko Limbo Navy Diamond Edition Collection 2021 .

Zlevněné zboží

Stylové. Noble. Exkluzivní. Nová definice estetiky. Vysoce kvalitní materiály, výrazný design a elegantní Design s působivě odpovídají duchu doby. Edice Diamond je symbolem čisté elegance a vysokých standardů Design do posledního detailu. Ať už v útulné kavárně u přístavu, na Shopping ve městě nebo na klidné večerní procházce: Design navy připomíná příjemný letní vánek na pláži. Kombinace tmavě modré vnější látky a béžové vnitřní látky navozuje prázdninový pocit a působí Marine . Ideální doplněk ke kočárku, pokud nechcete přijít o výhody svého ...kočárku. S korbičkou jako příslušenstvím můžete svůj kočárek Limbo flexibilně přeměnit na první kočárek a používat jej od narození. Velkorysá lehací plocha přenosné postýlky s měkce polstrovanou matrací poskytuje vašemu dítěti nejvyšší úroveň pohodlí, když je na cestách. Pohodlí a ochranu zajišťuje také integrovaná sluneční stříška, kryt nohou a vzduch propouštějící vložka v oblasti zadní stříšky pro optimální cirkulaci čerstvého vzduchu. Každodenní ovládání je jednoduché a nekomplikované, stejně jako jste zvyklí u svého kočárku. K bezpečnému upevnění přenosného lůžka stačí jedno kliknutí. Pro přepravu lze nosítko snadno a rychle složit do kompaktních rozměrů. Díky skládacímu systému Adapter lze také zmenšit rozměry při skládání na minimum. Podrobnosti o produktu: Rozšiřitelná sluneční stříška Vodoodpudivý Přes night Matrace Sleep Větrání kočárku Skládací dětská postýlka Kompatibilní s: ABC DESIGN Kočárek Limbo Technické údaje: Rozměry (délka x šířka x výška): 77 x 33 x 58 cm Lehací plocha nosítka (délka x šířka): 73,5 x 32 cm Hmotnost: 4 kg Doporučený věk: Od narození Součástí dodávky je: Nosítka Matrace Sluneční stříška

Produkt je výrobek značky Abc Design ,distribuovaný s EAN kódem 4045875068980.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ABC DESIGN Nosítko Limbo Navy Diamond Edition Collection 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Abc Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Abc Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ABC DESIGN Nosítko Limbo Navy Diamond Edition Collection 2021
Právě si prohlížíte... - 80% sleva

878,- Kč