ABC DESIGN batoh Tour Nature Fashion 2022 - 14% sleva

-14%
ABC DESIGN batoh Tour Nature Fashion 2022
2 746 3 190 1701
2 746,- Kč

Původní cena: 3 190,- Kč


Hodnocení:


ABC DESIGN batoh Tour Nature Fashion 2022 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným ABC DESIGN batoh Tour Nature Fashion 2022 .

Zlevněné zboží

Módní. Tučně. Jedinečné. Jako stvořené pro přehlídkové molo. Efektivní Print s, omezený Design s a módní charakter znamenají silnou individualitu. Edice Fashion nabízí výrazné barvy, originální akcenty, kontrasty a vybrané detaily pro výjimečný vzhled! V zájmu ochrany životního prostředí jsou všechny tkaniny vyráběny z udržitelně recyklovaného materiálu. Vnější tkanina svými zemitými přírodními tóny také obratně navazuje na téma nature . Elegantní kosočtvercové prošití vnitřní látky umně dotváří výrazný a sebevědomý vzhled Design . Robustní kva...lita se snoubí se stylem modern es: batoh Tour od společnosti ABC Design Máte rádi dobrodružství a chcete být vždy připraveni na všechny případy? Pak je pro vás batoh Tour to pravé! Zaujme nejen svým vzhledem, ale i vnitřními hodnotami. Kromě prostorné a velké kapsy na přední straně je batoh vybaven šesti dalšími menšími a většími bočními kapsami - ideální pro všechny, kteří mají rádi pořádek. Aby se vám ve velkém batohu neztratily žádné drobnosti, nabízí batoh malé kapsy na zip a praktické přihrádky pro kreativní chaos. Vnitřní prostor má dvě zasouvací přihrádky - včetně kapsy na mokré věci. Součástí je také hygienická přebalovací podložka na cesty, kapsa na vak a izolovaný odnímatelný držák na láhev. Velká hlavní přihrádka se otevírá vpředu a nabízí dostatek prostoru - ideální na nákupy ve městě nebo na dlouhou procházku. Batoh se hodí i na cesty a díky popruhu na zádech se z něj stane praktické zavazadlo. Batoh Tour vypadá skvěle na kočárku nebo na zádech - ideální pro každého, kdo chce být na cestách praktický a stylový. Lze ji snadno a rychle připevnit ke všem modelům kočárků od Universal . ABC Design modely kočárků.* * Systém zapínání Universal je k dispozici pro všechny modely kolekce 2017. U modelů z kolekce 2016 a starších je pro připevnění ke kočárku vyžadován Universal přebalovací taška. Podrobnosti o produktu: Velký batoh Přebalovací podložka je součástí dodávky Mnoho možností ukládání Čištění: Ruční praní / praní za studena Technické údaje: Materiál: 100 % polyester (26 recyklovaných PET lahví o objemu 1,25 l) Rozměry (délka x šířka x výška): 30 x 17 x 45 cm Hmotnost: 1,5 kg Součástí dodávky je: Prohlídka s batohem na zádech Izolovaný držák na láhve Přebalovací podložka Sáček na nádobí ABC Design Universal upevnění

Produkt je výrobek značky Abc Design ,distribuovaný s EAN kódem 4045875055904.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Béžová
  • Materiál: Polyester
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 390,- Kč
7 551,- Kč
Detail
16 035,- Kč
12 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ABC DESIGN batoh Tour Nature Fashion 2022 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Abc Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Abc Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ABC DESIGN batoh Tour Nature Fashion 2022
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

2746,- Kč