Nosič plátů Low Viz / Overt Otte Gear® – Multicam® - 20% sleva

-20%
Nosič plátů Low Viz / Overt Otte Gear® – Multicam®
Nosič plátů Low Viz / Overt Otte Gear® – Multicam®
Nosič plátů Low Viz / Overt Otte Gear® – Multicam®
Nosič plátů Low Viz / Overt Otte Gear® – Multicam®
3 992 4 990 1718
3 992,- Kč

Původní cena: 4 990,- Kč


Hodnocení:


Nosič plátů Low Viz / Overt Otte Gear® – Multicam® z kategorie obchod a průmysl, ochranné pomůcky, neprůstřelné vesty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Nosič plátů Low Viz / Overt Otte Gear® – Multicam® .

Zlevněné zboží

Nosič plátů Low Viz / Overt od společnosti Otte Gear je tou pravou volbou, pokud chcete zachovat pocit komfortu a přesto mít plnohodnotnou funkční ochranu. Jde o velice nízkoprofilový a zároveň vysoce modulární lehký nosič plátů. Poměr ceny a výkonu je vzhledem k funkčním vlastnostem a výbavě nosiče bezkonkurenční. 
Komfortní užití a nastavitelná ramena HypalonNosič plátů Low Viz od Otte Gear je ideální k užití pod nebo přes oblečení. Během operací typu sledování osob se jeví velice nenápadně a zvědavým očím zůstane skryt. C...ummerbund je plně nastavitelný, díky překrývajícímu se designu vpředu i vzadu a na každé straně má 4 kapsy. Individuálně nastavitelné ramenní popruhy, jež zvýší váš uživatelský komfort, jsou vyrobené z protiskluzového materiálu Hypalon. 
Výborné funkční vlastnosti Přední strana nosiče má integrované nylonové vertikální proužky, jež slouží k umístění přezek QASM. A dále suchý zip k přidání nášivky v případě potřeby. Součástí balení je také trojitá vložná kapsa pro zásobníky ráže .223/5.56. Vnitřní část je pro lepší uživatelský komfort lemována prodyšnou síťovinou. Poznámka: Nosič nemá IRR úpravu.
Benefity, o kterých musíte vědět: plně nastavitelný Cummerbandnízká váhamaximálně nízkoprofilovýna každé straně 4 kapsysoučástí balení trojitá vložná kapsa na zásobníky3D prodyšná síťovinadvě zóny pro připnutí identifikacenastavitelná ramena Hypalonodolný materiál 500D nylonnenápadné nošení skrytě či přes oděv

Produkt je výrobek značky Otte Gear®.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Otte Gear®, Ochranné pomůcky Otte Gear®, Neprůstřelné vesty Otte Gear®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nosič plátů Low Viz / Overt Otte Gear® – Multicam® a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, ochranné pomůcky sleva, neprůstřelné vesty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Otte Gear® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Otte Gear® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nosič plátů Low Viz / Overt Otte Gear® – Multicam®
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

3992,- Kč