Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Delphin Rybářská obuv Tyre X Green/Black 41

Delphin Rybářská obuv Tyre X Green/Black 41

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Delphin Rybářská obuv Tyre X Green/Black 41 z kategorie sport, outdoorové aktivity, lodě a vodní sporty, oblečení na lodě a vodní sporty, neoprenové díly, neoprenové kukly, rukavice a boty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Delphin Rybářská obuv Tyre X Green/Black 41 .

Detailní informace

Delphin TYRE X jsou boty splňující požadavky pohodlné obuvi, která vám výborně poslouží, ať se vypravíte k vodě, na turistiku, či běžné procházky přírodou. Jsou vhodné pro celoroční nošení, ale své hlavní využití najdou zejména v přechodném, jarním či podzimním období.
Speciálně navržený dezén podrážky minimalizuje možnost uklouznutí a napom&aacut...e;há tak k překonávání různých terénních nerovností. Vrchní část boty je vyrobena z velmi pevné a odolné látky, která zajišťuje ochranu nohy vůči ostrým předmětům či vlhkosti. Po bocích prošitý jazyk zamezuje nepříjemnému, krátkodobému průniku vody dovnitř boty. Poutko v zadní části usnadňuje zouvání či rychlé obouvání během nočních záběrů. Díky modernímu designu s hnědočerným barveným provedením budou boty TYRE X ideálním doplňkem vašeho rybářského či outdoorového outfitu.
Věková skupina: Dospělý Barva podle výrobce: Green/Black Barva: Zelená Barva: Černá Země původu: Čína Navrženo v: Slovensko Série: TYRE X Velikost: 41 Velikost EU: 41

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018013949.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Lodě a vodní sporty Delphin, Oblečení na lodě a vodní sporty Delphin, Neoprenové díly Delphin, Neoprenové kukly, rukavice a boty Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 41
  • Barva: Green
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 358,- Kč
Detail
1 358,- Kč
Detail
1 209,- Kč
1 146,- Kč
Detail
1 389,- Kč
1 243,- Kč
Detail
1 309,- Kč
1 208,- Kč
Detail
1 390,- Kč
1 256,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Delphin Rybářská obuv Tyre X Green/Black 41 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, lodě a vodní sporty sleva, oblečení na lodě a vodní sporty sleva, neoprenové díly sleva, neoprenové kukly, rukavice a boty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Rybářská obuv Tyre X Green/Black 41
Právě si prohlížíte...

1524,- Kč