Křišťál disky náramek RB Design 187 - obvod cca 16 až 22 cm - 13% sleva

-13%
Křišťál disky náramek RB Design 187 - obvod cca 16 až 22 cm
Křišťál disky náramek RB Design 187 - obvod cca 16 až 22 cm
Křišťál disky náramek RB Design 187 - obvod cca 16 až 22 cm
Křišťál disky náramek RB Design 187 - obvod cca 16 až 22 cm
188 215 2063
188,- Kč

Původní cena: 215,- Kč


Hodnocení:


Křišťál disky náramek RB Design 187 - obvod cca 16 až 22 cm z kategorie oblečení a móda, klenoty, náramky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nefertitis a budete spokojení s dodaným Křišťál disky náramek RB Design 187 - obvod cca 16 až 22 cm .

Zlevněné zboží

Atraktivní autorský náramek z disků křišťálu. Jedná se o jeden z našich autorských šperků. Náramek je nevšedním doplňkem pro mnoho příležitostí. Velikost disků je cca 5 x 16 mm, navlečeno na kvalitní nylonové gumičce neutrální barvy. Česká ruční výroba.  Ilustrativní vyobrazení přírodního materiálu, kdy se může lišit barevnost a struktura kamene od doprovodných fotografií. Vždy však obdržíte náramek srovnatelné kvality. Pro křišťál jsou typické praskliny uvnitř kamene, nejedná se o vadu minerálu. Velikost náramků: univerzální - náramek má vnitř...ní obvod 16 cm, natažitelný na cca 22 cm. Při natažení na obvod 23 a více již nepůsobí náramek estetickým dojmem. Před koupí proto důrazně doporučujeme změřit si obvod vašeho zápěstí. Aby si náramek zachoval své vlastnosti, doporučujeme natahovat a stahovat rolováním, nikoliv natahováním a při běžných domácích pracech, jako je úklid, mytí nádobí apod. náramek odložit.  Křišťál je po staletí mezi lidmi považován za velmi účinný a universální krystal, jenž jako talisman údajně silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. V lidových tradicích křišťál povzbuzuje psychiku, jasnozřivost a samostatnost. Udává se, že pomáhá sebezdokonalení. Jako talisman křišťál ochraňuje před vším zlým a negativním. Zvyšuje naše duchovní síly. Harmonizuje, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Vhodný pro meditace a magické účely. Využití: udává se, že křišťál je vhodný jako talisman pro řešení problémů duše. V primitivních kulturách jej ženy používaly pro zvýšení laktace.
Detailní popis kamene: křišťál

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Křišťál disky náramek RB Design 187 - obvod cca 16 až 22 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, klenoty sleva, náramky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Křišťál disky náramek RB Design 187 - obvod cca 16 až 22 cm
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

188,- Kč