Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Howlit bílý a láva náramek se Stromem života - obvod cca 16 až 22 cm

Howlit bílý a láva náramek se Stromem života - obvod cca 16 až 22 cm
Howlit bílý a láva náramek se Stromem života - obvod cca 16 až 22 cm
Howlit bílý a láva náramek se Stromem života - obvod cca 16 až 22 cm
Howlit bílý a láva náramek se Stromem života - obvod cca 16 až 22 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Howlit bílý a láva náramek se Stromem života - obvod cca 16 až 22 cm z kategorie oblečení a móda, klenoty, náramky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nefertitis a budete spokojení s dodaným Howlit bílý a láva náramek se Stromem života - obvod cca 16 až 22 cm .

Detailní informace

Atraktivní unisex náramek z korálků bílého magnezitu a lávy se Stromem života, ochranným symbolem pro životní energii, vitalitu a sílu. Velikost korálků cca 8 mm, kovové ozdoby jsou z obecného kovu, navlečeno na kvalitní nylonové gumičce neutrální barvy. Ilustrativní vyobrazení přírodního materiálu, kdy se může lišit barevnost a struktura kamene od doprovodných fotografií. Vždy však obdržíte náramek srovnatelné kvality. Velikost náramků: univerzální - náramek má vnitřní obvod 16 cm, natažitelný na cca 22 cm. Při natažení na obvod 23 a více již ...nepůsobí náramek estetickým dojmem. Před koupí proto důrazně doporučujeme změřit si obvod vašeho zápěstí. Aby si náramek zachoval své vlastnosti, doporučujeme natahovat a stahovat rolováním, nikoliv natahováním a při běžných domácích pracech, jako je úklid, mytí nádobí apod. náramek odložit.  Howlit (Magnezit) přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci. Dodává harmonii a odolnost vůči stresu. Umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, rozpoznává podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, překonává nervozitu a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě.
Detailní popis účinků kamene howlit Lávový kámen je elementem Země, proto dává dává svému majiteli pozitivní energii, optimismus a životní rovnováhu. Lávové kameny pomáhají uvolnit unavenou mysl a navozují úžasný pocit dokonalé harmonie a jednoty. O lávových kamenech je známo, že jsou velmi prospěšné lidskému organismu. Jejich účinek má posilující vliv na celé naše tělo. Lávové kameny napomáhájí správné cirkulaci krve, pomáhají uvolnit unavenou mysl a navozují úžasný pocit dokonalé harmonie a jednoty. Lávový kámen je i silným ochranným kamenem. Je zasvěcený uzdravení. Pomáhá odrážet fyzické i psychické útoky a navrací je zpět k původci. Náramky z lávového kamene jsou módním trendem této doby nejen díky svým pozitivním vlastnostem na lidský organismus, ale též svou černou krásou a elegancí. Šperky z lávového kamene však nosili již dávní lidé, tento nádherný kámen je používán jako ozdoba již po tisíce let. Náramky z lávového kamene jsou obzvláště vhodné pro ty, kdo se narodili ve znamení Štíra, Vah a Kozoroha. Z hlediska energie čaker je lávový kámen spojován s první kořenovou čakrou Muladhara a též s druhou - sakrální čakrou Svadhistana.  Detailní popis: láva

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Stříbrný náramek se Swarovski krystaly bílé srdce 33109.1

Velikost 17+3 cm / Bílá / Stříbro 925/1000 / Pro ženy / Evolution group s.r.o.
1 398,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Howlit bílý a láva náramek se Stromem života - obvod cca 16 až 22 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, klenoty sleva, náramky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Howlit bílý a láva náramek se Stromem života - obvod cca 16 až 22 cm
Právě si prohlížíte...

104,- Kč