Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sada nářadí DMS Germany TWK-749 v hliníkovém kufru - 749 kusů - 9% sleva

-9%
Sada nářadí DMS Germany TWK-749 v hliníkovém kufru - 749 kusů
Sada nářadí DMS Germany TWK-749 v hliníkovém kufru - 749 kusů
Sada nářadí DMS Germany TWK-749 v hliníkovém kufru - 749 kusů
Sada nářadí DMS Germany TWK-749 v hliníkovém kufru - 749 kusů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sada nářadí DMS Germany TWK-749 v hliníkovém kufru - 749 kusů z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Sada nářadí DMS Germany TWK-749 v hliníkovém kufru - 749 kusů .

Zlevněné zboží

Sada nářadí DMS TWK-749 Hliníkový kufr od značky DMS Germany, který obsahuje sadu velkého množství dílenského náčiní. Teď můžete opravovat jako naprostý profesionál. Kufr disponuje praktickými kolečky a teleskopickým úchytem, takže přeprava bude jednoduchá. Celkem 4 plná nástrojová plata nářadí z chrom-vanadiové oceli. Sada obsahuje celou řadu kleští, šroubováků, klíčů, kladivo, vodováhu, imbus klíče, bity, základní spojovací materiál a celou řadu dalšího nářadí, které je vhodné pro použití jak doma, v garáži, tak i na cestách. Kompletní vybave...ní této sady můžete vidět na fotkách produktu. Od teď můžete opravovat, montovat a dělat dílenské práce s naprostou přesností a lehkostí. Sada je vhodná jak pro domácí kutily, tak i pro naprosté profesionály. Jelikož má kufr gumové kolečka jeho převoz bude naprosto jednoduchý a nemusíte se obávat poškození podlahy. Výhodou je také zámek a klíč, takže se vám do kufru jen tak někdo nedostane. Rozměry 38,5 x 20,5 x 52 cm Hmotnost balení 13 kg Obsah balení Sada nářadí DMS TWK-749 v hliníkovém kufru - 749 kusů

Produkt je výrobek značky Dms Germany ,distribuovaný s EAN kódem 202795057985.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Dms Germany, Nářadí a nástroje Dms Germany.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 13 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sada nářadí DMS Germany TWK-749 v hliníkovém kufru - 749 kusů a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dms Germany a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dms Germany najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada nářadí DMS Germany TWK-749 v hliníkovém kufru - 749 kusů
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

2899,- Kč