Racofix silikonový tmel / stříbrná / šedá

Racofix silikonový tmel / stříbrná / šedá
359 359 1962
359,- Kč

Původní cena: 359,- Kč


Hodnocení:


Racofix silikonový tmel / stříbrná / šedá z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Racofix silikonový tmel / stříbrná / šedá .

Detailní informace

Racofix silikonový tmel / stříbrná / šedá Silikonový tmel vytvrzující kyselinou octovou. Pro elastické vyplnění připojovacích a dilatačních spár. Ve všech kuchyňských, sanitárních, obytných a komerčních prostorech. Vybaveno proti plísním, velmi dobré vyhlazovací vlastnosti Parametry Oblast použití: uvnitř i venku Rozsah použití: stěna, podlaha, koupelna, zárubně, okenní rámy Obsah: 310 ml Barva: stříbrná šedá Materiálová báze: silikonový tmel vytvrzující kyselinou octovou Tvorba kůže po: cca 10 minutách Kalení: cca 2 mm/den Spotř...eba: cca 3,1 m/kartuš se spojem 10 x 10 mm Teplota zpracování: +5 °C až +35 °C Teplotní odolnost: -30 °C až +180 °C Vhodné na: dlaždice, sklo, hliník, lakované dřevo, smalt a mnoho dalšího. Nevhodné pro: přírodní kámen Další vlastnosti: protiplísňové, testováno na potravinovou snášenlivost, velmi dobré vyhlazovací vlastnosti Emisní třída: EC 1 PLUS Obsah balení silikonový tmel

Produkt je výrobek značky Racofix ,distribuovaný s EAN kódem 4002680207997.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Racofix, Nářadí a nástroje Racofix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Racofix silikonový tmel / stříbrná / šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Racofix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Racofix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Racofix silikonový tmel / stříbrná / šedá
Právě si prohlížíte...

359,- Kč