Přímý konektor pro CD profily 60/27 Knauf / 100 kusů

Přímý konektor pro CD profily 60/27 Knauf / 100 kusů
599 599 1883
599,- Kč

Původní cena: 599,- Kč


Hodnocení:


Přímý konektor pro CD profily 60/27 Knauf / 100 kusů z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Přímý konektor pro CD profily 60/27 Knauf / 100 kusů .

Detailní informace

Přímý konektor pro CD profily 60/27 Knauf Podélná spojka Knauf CD je spojka z ocelového plechu, která dokonale ladí se stropním profilem Knauf CD 60x27. Díky chytrým detailům jej lze obzvláště snadno zasunout, lépe přizpůsobit profilu a pohodlněji přenastavit – díky tomu je výrazně uživatelsky přívětivější než jiné podélné spojky. Speciální jazýček pro snazší pohyb podélné spojky v profilu: Odpadá tak nepříjemné „škubání“ o ostré hrany konektoru. Jiné konektory vyžadují tlak prstů na okraje. To vždy zahrnuje riziko pořezání ...a je to prostě nepohodlné. Zaoblené hrany pro lepší zapadnutí do profilů: Podélná spojka "zasune" do profilu a nezavadí o hrany. Ostatní spojky lze často do profilu zasunout jen velkou silou / s pomocí nářadí. Díky flexibilním křídlům se lépe přizpůsobí profilu: Mnoho konektorů je zde možná příliš volných a budí dojem, že by chrastily. Extra plochá základna pro křížové spoje: Díky ploché základně lze také provést křížové spojení profilu pomocí křížové spojky, aniž by se obě spojky vzájemně blokovaly. Obsah balení 100 ks přímých konektorů

Produkt je výrobek značky Knauf ,distribuovaný s EAN kódem 2025592713990.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Knauf, Nářadí a nástroje Knauf.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Přímý konektor pro CD profily 60/27 Knauf / 100 kusů a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Knauf a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Knauf najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Přímý konektor pro CD profily 60/27 Knauf / 100 kusů
Právě si prohlížíte...

599,- Kč