LEGRAND Pomocná bezkontaktní spoušť pro jistič motoru MPX³

LEGRAND Pomocná bezkontaktní spoušť pro jistič motoru MPX³
1 299 1 299 1388
1 299,- Kč

Původní cena: 1 299,- Kč


Hodnocení:


LEGRAND Pomocná bezkontaktní spoušť pro jistič motoru MPX³ z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným LEGRAND Pomocná bezkontaktní spoušť pro jistič motoru MPX³ .

Detailní informace

LEGRAND Pomocná bezkontaktní spoušť pro jistič motoru MPX³ Jističe motoru MPX³ s pouze 4 velikostmi balení, nabízejí nekompromisní výkon a funkčnost pro ochranu motoru až do 100 A, a to v malém půdorysu: vysoký přípojný výkon a koordinace typu 2 pro optimální úroveň služeb, spouštěcí třída 10, citlivost na fázové ztráty Díky vyhrazeným doplňkům umožňuje přímá kombinace jističů motoru MPX³ a stykačů CTX³ realizaci kompaktních startérů motoru. Elektrické příslušenství je společné pro všechny velikosti MPX³: pomocné kontakty přední montáže, pomocn...é kontakty a kontakty bočního chybového signálu, boční převodovka a spouštěče uvolňování minimálního napětí, gramofony a konektory pro realizaci spouštěčů motorů, hřebenů a napájecích svorek pro připojení jističů v paralelním a dálkovém otočném ovládání pro montáž dveří a krytu IP 65 s otočným regulátorem. Jmenovité napájecí napětí na střídavém proudu 50Hz: 195,5 - 253 V Jmenovité napájecí napětí nás na AC 60 Hz: 195,5 - 253 V Typ zdůvozněný napětí: střídavý proud Dokončení elektrického připojení: šroubové připojení Zpožděný: Ne Obsah balení LEGRAND Pomocná bezkontaktní spoušť pro jistič motoru MPX³

Produkt je výrobek značky Legrand ,distribuovaný s EAN kódem 3414970396655.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Legrand, Nářadí a nástroje Legrand.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.4 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LEGRAND Pomocná bezkontaktní spoušť pro jistič motoru MPX³ a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Legrand a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Legrand najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LEGRAND Pomocná bezkontaktní spoušť pro jistič motoru MPX³
Právě si prohlížíte...

1299,- Kč