Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Aku vrtačka s příklepem Bosch Advanced Impact 18V / zelená - 33% sleva

-33%
Aku vrtačka s příklepem Bosch Advanced Impact 18V / zelená
Aku vrtačka s příklepem Bosch Advanced Impact 18V / zelená
Aku vrtačka s příklepem Bosch Advanced Impact 18V / zelená
Aku vrtačka s příklepem Bosch Advanced Impact 18V / zelená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Aku vrtačka s příklepem Bosch Advanced Impact 18V / zelená z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Aku vrtačka s příklepem Bosch Advanced Impact 18V / zelená .

Zlevněné zboží

Aku vrtačka s příklepem Bosch Advanced Impact 18V  Tento akumulátorový rázový vrtací šroubovák je mimořádně intuitivní a velmi všestranný. Snadný výběr požadovaného režimu s automatickým nastavením převodu pro šroubování, vrtání a vrtání s příklepem Směr otáčení je možné upravit pomocí jednoho kliknutí díky inovativnímu elektronickému spínacímu systému s indikátorem LED. Bezuhlíkový motor přináší výkon, kompaktní velikost a výdrž. Magnetická hlavice na šroubování a 13mm sklíčidlo na vrtání ještě více usna...dňují přechody mezi různými způsoby použití. AdvancedImpact 18 umožňuje zvládnutí různých druhů práce ve dřevě, plastu, cihlách, vápenci a kovu. Vlastnosti Mimořádně jednoduše použitelný rázový vrtací šroubovák nabízí velkou všestrannost Intuitivní volba režimů a automatická změna převodu odpovídá různým způsobům použití Spínací systém pro změnu směru jedním kliknutím s kontrolkou LED Snadná volba mezi magnetickou hlavicí na šroubování a vrtacím sklíčidlem na vrtání Výkonný, kompaktní, avšak s dlouhou výdrží díky bezuhlíkovému motoru Šroubování, vrtání do dřeva a kovu; vrtání s příklepem do cihel a vápence Technické parametry Napětí akumulátoru 18,0 V Kapacita akumulátoru 2,5 Ah Volnoběžné otáčky (1. stupeň/2. stupeň) 0 – 450 / 1.500 ot/min Max. krouticí moment 39,0 Nm Max. krouticí moment měkký/tvrdý šroubový spoj 22 / 36 Nm Stupně krouticích momentů 20 Max. frekvence příklepů 22.500 min–1 Sklíčidla 13mm rychloupínací sklíčidlo Hmotnost nářadí s akumulátorem 1,10 kg Kompatibilita akumulátoru 18V POWER FOR ALL ALLIANCE Ø šroubů do 10 mm Prům. vrtání do oceli 13 mm Prům. vrtání do dřeva 35 mm Prům. vrtání do zdiva 11 mm Rozměry: 6,5 x 27,5 x 24,5 cm Hmotnost: 1,1 kg Obsah balení bez akumulátoru a nabíječky Sklíčidlo Šroubovací bit aku vrtačka

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4053423224726.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Bosch, Nářadí a nástroje Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aku vrtačka s příklepem Bosch Advanced Impact 18V / zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aku vrtačka s příklepem Bosch Advanced Impact 18V / zelená
Právě si prohlížíte... - 33% sleva

2999,- Kč