Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

NUTREND Regener Red Fresh 10 75 g - 10% sleva

-10%
NUTREND Regener Red Fresh 10 75 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


NUTREND Regener Red Fresh 10 75 g z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, nápoje nahrazující jídlo, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným NUTREND Regener Red Fresh 10 75 g .

Zlevněné zboží

Mimořádně účinná kombinace sacharidů, aminokyselin, vitamínů a minerálů, speciálně vytvořená pro podporu kvalitní a rychlé regenerace po intenzivním sportovním výkonu.62 g sacharidů v dávce3 000 mg BCAA v dávce2 000 mg L-glutaminu v dávce500 mg L-argininu v dávcehořčík a selenvitamíny C a Eextrakt z ginkgo bilobybez umělých barvivinstantní směsDoporučené dávkování pro balení 450 g: ihned po fyzickém výkonu rozmíchejte 75 g ve 450 ml vody a vypijte po částech, v průběhu 20-30 minut. Obsah následně zapijte dalšími 200 ml vody. Nepřekračujte ...doporučené dávkování.Použití pro balení 450 g: 1 odměrka = cca 25 g. Dle doporučeného dávkování rozmíchejte ve vodě. Po otevření skladujte při teplotě 25 °C a spotřebujte do 2 měsíců. Doporučené dávkování pro balení 10 x 75 g: obsah sáčku rozmíchejte ve vodě a vypijte po částech, v průběhu 20-30 minut po skončení fyzické aktivity. Nepřekračujte doporučené dávkování. Použití pro balení 10 x 75 g: poměr ředění je 75 g na 450 ml vody. Obsah následně zapijte dalšími 200 ml vody. Po namíchání mohou být v nápoji patrny nerozpuštěné částice. Je to přirozenou vlastností výrobku a není na závadu.  Upozornění: Doplněk stravy, s cukry a sladidly. Vhodný zejména pro sportovce.Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Může snižovat srážlivost krve. Chraňte před teplem, mrazem a vlhkostí. Výrobek může obsahovat stopy sóji a mléčné bílkoviny.  Obsahuje: Maltodextrin Obsahuje: Ginkgo Biloba Příchuť: Red Fresh Pohlaví: Pánské Pohlaví: Dámské Počet v balení (ks): 10 Hmotnost: 75 g Země původu: Česká republika Použití: Orální Forma: Prášek Chemická vazba: Acetate Chemická vazba: Acid Vhodné pro: Vytrvalost Složení: L-kyselina askorbová Složení: L-Izoleucine Složení: L-glutamín Složení: L-leucin Složení: L-valín Složení: DL-α-Tocopheryl Acetate Složení: L-arginin Složení: Glukóza Složení: Sukralóza Složení: Beta-karoten Alergeny: Neobsahuje ryby Alergeny: Neobsahuje vejce Alergeny: Neobsahuje ořechy Alergeny: Neobsahuje arašídy Alergeny: Neobsahuje obiloviny obsahující lepek Alergeny: Neobsahuje celer Alergeny: Neobsahuje měkkýši Alergeny: Neobsahuje oxid siřičitý a siřičitany Alergeny: Neobsahuje hořčici Alergeny: Neobsahuje vlčí bob Alergeny: Neobsahuje korýši Alergeny: Neobsahuje sezamová semena

Produkt je výrobek značky Nutrend ,distribuovaný s EAN kódem 8594073175397.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Nutrend, Zdravotní péče Nutrend, Fitness a výživa Nutrend, Nápoje nahrazující jídlo Nutrend.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NUTREND Regener Red Fresh 10 75 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, nápoje nahrazující jídlo sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nutrend a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nutrend najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NUTREND Regener Red Fresh 10 75 g
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

530,- Kč