JetWorld PREMIUM kompatibilní toner pro Kyocera TK-8365Y, 1T02YPANL0 žlutý - 26% sleva

-26%
JetWorld PREMIUM kompatibilní toner pro Kyocera TK-8365Y, 1T02YPANL0 žlutý
1 130 1 525 2172
1 130,- Kč

Původní cena: 1 525,- Kč


Hodnocení:


JetWorld PREMIUM kompatibilní toner pro Kyocera TK-8365Y, 1T02YPANL0 žlutý z kategorie elektronika, tisk, kopírování, skenování a faxování, příslušenství k tiskárnám, kopírkám, skenerům a faxům, spotřební zboží pro tiskárny, náplně do laserových a inkoustových tiskáren, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Cdrmarket a budete spokojení s dodaným JetWorld PREMIUM kompatibilní toner pro Kyocera TK-8365Y, 1T02YPANL0 žlutý .

Zlevněné zboží

Proč si pořídit prémiovou náplň Jet World?
Cena kompatibilního toneru Jet World pro tiskárny Kyocera Mita je nižší než u originální, ušetříte tedy až 80 % nákladů na tisk. Díky své prémiové kvalitě je tato alternativní náplň vhodná i pro náročné uživatele. Kompatibilní tonerová cartridge dokáže vytisknout stejný nebo dokonce vyšší počet stran než originál, při zachování stejné kvality – ostré rysy a syté barvy. Na veškeré náplně Jet World poskytujeme doživotní záruku. Kompatibilní toner do tiskáren Kyocera Mita je vyráběný na bázi špičkový...ch japonských tonerových prášků – charakteristický lesk a kvalitní výtisky. Je ideální pro každodenní tisk dokumentů nebo fotografií Vašich nezapomenutelných zážitků. Každá alternativní tonerová náplň prochází při výrobě přísnou kontrolou kvality. Výrobce Jet World je prověřen více než 20 lety zkušeností a vyrábí produkty dle normy ISO 9001, ISO 14001 a ISO 18001.
  Existuje mnoho výrobců kompatibilních náplní, ale mohou se lišit svou kvalitou. My Vám garantujeme 100% spokojenost díky prověřené kvalitě našeho dodavatele. Firma Jet World získala během svého působení na trhu totiž mnoho zkušeností a díky tomu jejich výrobky dosahují stejné úrovně kvality, jako originální. Kód výrobce: JW-K8365YN

Produkt je výrobek značky Kyocera ,distribuovaný s EAN kódem 5903624308345.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Kyocera, Tisk, kopírování, skenování a faxování Kyocera, Příslušenství k tiskárnám, kopírkám, skenerům a faxům Kyocera, Spotřební zboží pro tiskárny Kyocera, Náplně do laserových a inkoustových tiskáren Kyocera.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

JetWorld PREMIUM kompatibilní toner pro Kyocera TK-8365Y, 1T02YPANL0 žlutý a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, tisk, kopírování, skenování a faxování sleva, příslušenství k tiskárnám, kopírkám, skenerům a faxům sleva, spotřební zboží pro tiskárny sleva, náplně do laserových a inkoustových tiskáren sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kyocera a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kyocera najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JetWorld PREMIUM kompatibilní toner pro Kyocera TK-8365Y, 1T02YPANL0 žlutý
Právě si prohlížíte... - 26% sleva

1130,- Kč