Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

JetWorld PREMIUM kompatibilní cartridge pro HP 711 CZ130A azurová - 20% sleva

-20%
JetWorld PREMIUM kompatibilní cartridge pro HP 711 CZ130A azurová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


JetWorld PREMIUM kompatibilní cartridge pro HP 711 CZ130A azurová z kategorie elektronika, tisk, kopírování, skenování a faxování, příslušenství k tiskárnám, kopírkám, skenerům a faxům, spotřební zboží pro tiskárny, náplně do laserových a inkoustových tiskáren, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Cdrmarket a budete spokojení s dodaným JetWorld PREMIUM kompatibilní cartridge pro HP 711 CZ130A azurová .

Zlevněné zboží

Proč si pořídit prémiovou náplň Jet World?
Cena kompatibilní cartridge Jet World pro tiskárny HP je nižší než u originální, ušetříte tedy až 80 % nákladů na tisk. Díky své prémiové kvalitě je vhodná i pro náročné uživatele. S alternativní náplní dokážete vytisknout stejný nebo dokonce vyšší počet stran než originál, při zachování stejné kvality – ostré rysy a syté barvy. Na veškeré náplně Jet World poskytujeme doživotní záruku. Je ideální pro každodenní tisk dokumentů nebo fotografií Vašich nezapomenutelných zážitků. Každá kompatibilní ink...oustová náplň prochází při výrobě přísnou kontrolou kvality. Výrobce Jet World jsou prověřeni více než 20 lety zkušeností a vyrábí produkty dle normy ISO 9001, ISO 14001 a ISO 18001.
  Existuje mnoho výrobců kompatibilních náplní, ale mohou se lišit svou kvalitou. My Vám garantujeme 100% spokojenost díky prověřené kvalitě našeho dodavatele. Firma Jet World získala během svého působení na trhu totiž mnoho zkušeností a díky tomu jejich výrobky dosahují stejné úrovně kvality, jako originální.   Kód výrobce: JWI-H711XLCN

Produkt je výrobek značky Hp ,distribuovaný s EAN kódem 5903624307041.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Hp, Tisk, kopírování, skenování a faxování Hp, Příslušenství k tiskárnám, kopírkám, skenerům a faxům Hp, Spotřební zboží pro tiskárny Hp, Náplně do laserových a inkoustových tiskáren Hp.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

39 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

JetWorld PREMIUM kompatibilní cartridge pro HP 711 CZ130A azurová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, tisk, kopírování, skenování a faxování sleva, příslušenství k tiskárnám, kopírkám, skenerům a faxům sleva, spotřební zboží pro tiskárny sleva, náplně do laserových a inkoustových tiskáren sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hp a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hp najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JetWorld PREMIUM kompatibilní cartridge pro HP 711 CZ130A azurová
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

279,- Kč