Olivy zelené s paprikou nakládané 145g

Olivy zelené s paprikou nakládané 145g
79 79 1073
79,- Kč

Původní cena: 79,- Kč


Hodnocení:


Olivy zelené s paprikou nakládané 145g z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, přísady, ochucovadla a omáčky, nakládané ovoce a zelenina, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Olivy zelené s paprikou nakládané 145g .

Detailní informace

Výběrové zelené olivy odůry Manzanilla, které jsou plněny červenou papričkou. Bez konzervantů a dochucovadel. Delikátní, chuťově lehce nakyslé. Ideální do salátů, ale i samotné skvěle doplní chuť bílého vína.Složení:
olivy, červená paprika, voda, sůl, kyselina mléčná. Doba spotřeby:
Datum spotřeby je uvedeno na obalu. Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě a chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě +1°C až +5°C. Spotřebujte do 14 dnů od otevření.Výživové údaje ve 100g: Energetická h...odnota 615kJ/150 kcal, Tuky 15g z toho nasycené mastné kyseliny 2,4g, Sacharidy0,2g z toho cukry 0,2g, Bílkoviny 1g, Sůl 2,5g.Dodavatel: Barcelo Manufacture

Produkt je výrobek značky Barcelo Manufacture ,distribuovaný s EAN kódem 8594175400915.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Barcelo Manufacture, Potraviny Barcelo Manufacture, Přísady, ochucovadla a omáčky Barcelo Manufacture, Nakládané ovoce a zelenina Barcelo Manufacture.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Olivy zelené s paprikou nakládané 145g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Barcelo Manufacture a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Barcelo Manufacture najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Olivy zelené s paprikou nakládané 145g
Právě si prohlížíte...

79,- Kč