LCD + dotyková deska pro Xiaomi Redmi 9A/9C/9AT, black

LCD + dotyková deska pro Xiaomi Redmi 9A/9C/9AT, black
379 379 1574
379,- Kč

Původní cena: 379,- Kč


Hodnocení:


LCD + dotyková deska pro Xiaomi Redmi 9A/9C/9AT, black z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, náhradní díly pro mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným LCD + dotyková deska pro Xiaomi Redmi 9A/9C/9AT, black .

Detailní informace

Náhradní dotyková plocha a LCD displej pro opravu Vašeho mobilního telefonu Xiaomi Redmi 9A. Dotyková plocha + lcd : dotyková deska snímá pohyby prstem a umožňuje tak ovládat dotykový telefon. vše, co vidíte v dotykovém telefonu, zobrazuje LCD displej. Chystáte - li se na opravu lcd doporučujeme provést výměnu baterie. Starší baterie nemusí mít kapacitu jako nová baterie, předejte tedy dalšímu zásahu do mobilního telefonu. Pokud chcete předejít opětovnému rozbití dotykového skla, nebo LCD objednejte si u nás ochranné tvrzené sklo. LCD je nutné ...před nalepením otestovat! Na nalepený díl, který není měněn v autorizovaném servisu dané značky se záruka nevztahuje. Barva: black / černá Kompatibilita: Xiaomi Redmi 9A / Redmi 9C / Redmi 9AT

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 8596311120848.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xiaomi, Komunikace Xiaomi, Telefony Xiaomi, Mobilní telefony – příslušenství Xiaomi, Náhradní díly pro mobilní telefony Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LCD + dotyková deska pro Xiaomi Redmi 9A/9C/9AT, black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, náhradní díly pro mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LCD + dotyková deska pro Xiaomi Redmi 9A/9C/9AT, black
Právě si prohlížíte...

379,- Kč