LCD + dotyková deska pro Apple iPhone 11 Pro Max, black - 40% sleva

-40%
LCD + dotyková deska pro Apple iPhone 11 Pro Max, black
2 167 3 638 700
2 167,- Kč

Původní cena: 3 638,- Kč


Hodnocení:


LCD + dotyková deska pro Apple iPhone 11 Pro Max, black z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, náhradní díly pro mobilní telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným LCD + dotyková deska pro Apple iPhone 11 Pro Max, black .

Zlevněné zboží

Náhradní dotyková plocha a LCD displej pro opravu Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone 11 Pro Max. Dotyková plocha + LCD : dotyková deska snímá pohyby prstem a umožňuje tak ovládat dotykový telefon. vše, co vidíte v dotykovém telefonu, zobrazuje LCD displej. Chystáte - li se na opravu LCD doporučujeme provést výměnu baterie. Starší baterie nemusí mít kapacitu jako nová baterie, předejte tedy dalšímu zásahu do mobilního telefonu. Amoled displej založený na technologii SOFT AMOLED - stejná technologie jako u originálního displeje. Pokud chcete ...předejít opětovnému rozbití dotykového skla, nebo LCD objednejte si u nás ochranné tvrzené sklo. LCD je nutné před nalepením otestovat! Na nalepený díl, který není měněn v autorizovaném servisu dané značky se záruka nevztahuje. Pro správnou funkčnost displeje doporučujeme použití programátoru True Tone např. JC-V1, JC-V11. Označení : OEM Barva : black / černá Kompatibilita : Apple iPhone 11 Pro Max

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LCD + dotyková deska pro Apple iPhone 11 Pro Max, black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, náhradní díly pro mobilní telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

LCD + dotyková deska pro Apple iPhone 11 Pro Max, black
Právě si prohlížíte... - 40% sleva

2167,- Kč