Intex 64490NP Nafukovací postel Supreme Air-Flow 152x203cm

Intex 64490NP Nafukovací postel Supreme Air-Flow 152x203cm
3 194 3 090 1435
3 194,- Kč

Původní cena: 3 090,- Kč


Hodnocení:


Intex 64490NP Nafukovací postel Supreme Air-Flow 152x203cm z kategorie sport, outdoorové aktivity, kempování a turistika, kempinkový nábytek, nafukovací matrace, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Intex 64490NP Nafukovací postel Supreme Air-Flow 152x203cm .

Detailní informace

Nafukovací postel Intex Supreme Air-Flow Queen
 
Nafukovací postel Intex Supreme Air-Flow z řady Dura-Beam Plus zajistí luxusní spánek dvěma osobám. Díky technologii Fiber-Tech využívající pevná polyesterová vlákna nedochází k tvarové deformaci postele a je zaručena její dlouhodobá pevnost a stabilita. Díky této technologii navíc celá postel výtečně tepelně izoluje a nehr...ozí tedy lokální prochlazení, jako u obyčejných matrací. Další velkou výhodou Fiber-Tech konstrukce je její schopnost absorbovat a tlumit vibrace a díky tomu Vám umožní spát v klidu a nerušeni.
Tato nafukovací postel disponuje výškou 51 cm, která odpovídá výšce standardní postele. Díky tomu se budou vaši hosté cítit jako doma. Lehce zvýšené okraje dělají postel prostornější, stabilnější a usnadňují vstávání z postele. Postel disponuje 2 vzduchovými komorami pro maximální pevnost a stabilitu. Horní část postele je navíc opatřena sametově jemým plyšovým povrchem Plush Velvetaire a sítí vzájemně propojených vzduchových komor pro maximální komfort a pohodlí. Integrovaná elektrická pumpa nafoukne postel bez jakékoliv námahy za 4 minuty. S touto nafukovací postelí Intex budete vždy připraveni na nečekanou návštěvu, které můžete poskytnout luxusní nocleh. 
- Nafukovací postel pro 2 osoby
- Rozměry (D x Š x V): 203 x 152 x 51 cm
- Nosnost: 272 kg
- Nafouknutá za 4 minuty
- 2 vzduchové komory
- Včetně integrované elektrické pumpy
- Přenosná taška s popruhy v balení
- Komorová konstrukce Fiber-Tech
- Sametově jemný plyšový povrch Plush Velvetaire
- Síť vzduchových komor pro maximální komfort
- Lehce zvýšené okraje
- Plynule regulovatelná tuhost matrace
 
Hosté mohou přijít! Obrovská nafukovací postel s elektrickou pumpou je komfortní a šetří Váš prostor. Přijela Vám nečekaně návštěva a chcete jí poskytnout příjemnou pohostinnost Vašeho domova? S touto nafukovací postelí dokážete vytvořit bleskově pohodlné spaní. Pryč jsou časy, kdy hosté museli spát na nízké, malé nafukovací matraci a ráno se probouzeli s bolestmi zad. Tato nafukovací postel nabízí skutečně komfort klasické postele a dokonce i její velikost. Povrch je tvořen ze sametově měkkého materiálu, příjemného na dotyk a velmi nenáročného na údržbu. Postel se nechá nafouknout až do výšky 51 cm. Samozřejmě splňuje všechny normy a certifikáty. Vynikající řešení místo sklápěcí postele. Vhodná jako postel pro hosty.

Produkt je výrobek značky Intex.

Procházet zboží z kategorie Sport Intex, Outdoorové aktivity Intex, Kempování a turistika Intex, Kempinkový nábytek Intex, Nafukovací matrace Intex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Intex 64490NP Nafukovací postel Supreme Air-Flow 152x203cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, kempování a turistika sleva, kempinkový nábytek sleva, nafukovací matrace sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Intex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Intex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Intex 64490NP Nafukovací postel Supreme Air-Flow 152x203cm
Právě si prohlížíte...

3194,- Kč