Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dětská jídelní sada šesti kusů v růžové barvě Mepal Mio

Dětská jídelní sada šesti kusů v růžové barvě Mepal Mio
Dětská jídelní sada šesti kusů v růžové barvě Mepal Mio
Dětská jídelní sada šesti kusů v růžové barvě Mepal Mio
Dětská jídelní sada šesti kusů v růžové barvě Mepal Mio

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dětská jídelní sada šesti kusů v růžové barvě Mepal Mio z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, stolní nádobí, nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

ZootZískejte tento produkt se slevou z obchodu Zoot a budete spokojení s dodaným Dětská jídelní sada šesti kusů v růžové barvě Mepal Mio .

Detailní informace

Velká dětská šesti-dílná jídelní sada s veselými motivy provětší děti. Sada obsahuje sklenici, misku, talíř a příbor. S toutosadou bude pro děti jídlo zábavou. Produkty Mepal jsou vyrobeny ze zdravotněnezávadného plastu bez BPA, který zabraňuje uvolňování chuťověnežádoucích látek do jídla/tekutiny, je odolný vůči agresivním látkáma chrání před vznikem zápachu, plísně. Vhodné pro: děti 24 měsíců+Klíčové vlastnosti: extra lehké nádobí odolné proti rozbití ergonomickýtvar pro dětské ruce vyrobeno ze zdravotně nezávadného plastu... bez BPAvhodné do myčky na nádobí miska a talíř vhodné do mikrovlnné troubyopakovaně použitelné šetří přírodu  dárkové balení   Doporučenépoužití: Lze mýt v myčce nádobí. Při ručním mytí doporučujemepoužít jemný mycí prostředek. Talíř lze použít do mikrovlnky.Složení: Sklenice: Styrene-acrylonitrile (SAN) – BPA free.  Talíř:       Polypropylene PP – BPA free. Miska:     Polypropylene PP – BPAfree. Příbor:    Nerezová ocel, Termoplas­tický kopolymer (ABS) – BPAfree.  Výrobce: Mepal, Nizozemí. Holandská společnost Mepal vyrábístylové a funkční nádobí, úložné produkty do kuchyně, lahve, termosky ajídelní boxy včetně speciální řady pro děti. Produkty Mepal jsoupraktické, mají široké využití, jak do domácnosti, na piknik, na zahradu,na cestování i do práce. Společnost Mepal má dlouhou tradici ve vývoji avýrobě produktů. Krátce po svém založení v polovině 50. let začalaspolečnost Mepal navrhovat vlastní výrobky a v tom pokračuje dodnes.V průběhu let vyvinul Mepal svůj vlastní osobitý styl, tzn. vše musíbýt funkční, praktické a krásné. Produkty Mepal jsou navrhoványdesignéry tak, aby usnadnily každodenní život. Stále vyvíjí novéprodukty a mění design i barvy podle současných trendů. Produkty Mepaljsou vysoce kvalitní, nadčasové v pestré paletě barev pro každodenníradost. Většina produktů Mepal se vyrábí v Holandsku, přesně v Lochemuv Gelderlandu. Všechny materiály splňují vysoké standardy, jsou zdravotněnezávadné a výroba i partneři jsou certifikováni ISO. I když jsouvýrobky Mepal extra odolné, nabízí širokou řadu náhradních dílů,které prodlouží život produktu a šetří tak prostředí zbytečnýmplýtváním. Často podporují a spolupracují s chráněnými dílnami,protože chtějí i touto cestou přispět k lepšímu světu.

Produkt je výrobek značky Mepal ,distribuovaný s EAN kódem 8711269993768.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mepal, Kuchyně a jídelny Mepal, Stolní nádobí Mepal, Nádobí Mepal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Růžová
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

269,- Kč
Detail

Maxwell & Williams Diamonds 27cm Talíř Bílá

Velikost UNI / Bílá / Porcelán / Maxwell & williams
289,- Kč
231,- Kč
Detail
310,- Kč
295,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dětská jídelní sada šesti kusů v růžové barvě Mepal Mio a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, stolní nádobí sleva, nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mepal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mepal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dětská jídelní sada šesti kusů v růžové barvě Mepal Mio
Právě si prohlížíte...

749,- Kč