Gutta Chemická kotva pro uchycení stříšek a pergol

Gutta Chemická kotva pro uchycení stříšek a pergol
350 262 1612
350,- Kč

Původní cena: 262,- Kč


Hodnocení:


Gutta Chemická kotva pro uchycení stříšek a pergol z kategorie dům a zahrada, připravenost na mimořádné události, nábytkové kotvy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Gutta Chemická kotva pro uchycení stříšek a pergol .

Detailní informace

Ukotvování pomocí bezstyrenové polyesterové pryskyřice funguje u plných i dutých materiálů a všude tam, kde není možné použít roztažitelné středicí čepy. Tvrdne pod vodou. Chemická kotva je určena k velice rychlému a bezpečnému upevňování závitových a výztužných tyčí M8 až M24, čepů a profilů do betonu a dutého zdiva a ke kotvení závitových upevňovacích koncovek pomocí síťových dutinek. Zvlášť vhodná pro upevnění do betonu, tvárnic, dutých cihel kamene, sádrokartonu, pórobetonu, cihel. Používá se ke kotvení patek zábradlí, madel, osvětlení, reg...álů, přístřešků a stříšek, závěsných WC, umyvadel, okenic, radiátorů, garážových vrat, kovových žebříků, kotvení lešení, dekorací a všude tam, kde není žádoucí pnutí v podkladovém materiálu a kde je zapotřebí minimální vzdálenost kotev od okrajů nebo od sebe.
Kotvení v plných i dutých materiálech Snadná a bezpečná aplikace Extra rychlé vytvrzení Odolává extrémnímu a dlouhotrvajícímu zatížení Na suché i vlhké podklady- voděodolná* Pro interiér i exteriér*
* Chemická kotva Vinylester Polyesterová technologie Polyester je klasická reaktivní pryskyřice používaná na výrobu dvousložkové malty, při které se používají nenasycené polyesterové pryskyřice rozpuštěné ve styrenu a bezstyrenové nenasycené polyesterové pryskyřice s monomery na bázi styrenu jako reaktivním rozpouštědlem. Pattex CF850 malta je bezstyrenová a vyvinutá pro strukturní chemické vazby pro upevnění mechanických elementů k minerální konstrukci.
Neobsahuje styren Snadné, univerzální a rychlé použití 
Upozornění Pro aplikaci je nutné použít speciální aplikační pistoli, která umožňuje lepší promíchání obou směsí chemické kotvy.

Produkt je výrobek značky Gutta.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gutta, Připravenost na mimořádné události Gutta, Nábytkové kotvy Gutta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gutta Chemická kotva pro uchycení stříšek a pergol a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gutta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gutta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gutta Chemická kotva pro uchycení stříšek a pergol
Právě si prohlížíte...

350,- Kč