Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Shimano Deore XT FH-8110 Rear Hub Axle 142mm

Shimano Deore XT FH-8110 Rear Hub Axle 142mm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Shimano Deore XT FH-8110 Rear Hub Axle 142mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, díly jízdních kol, díly na kola jízdních kol, náboje pro jízdní kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Shimano Deore XT FH-8110 Rear Hub Axle 142mm .

Detailní informace

Rychlejší zrychlení umocňuje vzrušení z jízdy. Menší průměr drážky pro 10T horní převod od MICRO SPLINE. Jednoduché nastavení a spolehlivý trailový výkon. Jednoduchá instalace rotoru kotoučové brzdy s drážkovým držákem a pojistným kroužkem.
Způsob upevnění nápravy: 12 mm E-THRU
Quick Engagement
Zadní silniční kola a náboje SHIMANO jsou vybaveny 18/16 ...zářezy pro rychlé zapojení. Na rozdíl od silničního závodu mají tratě MTB XC spoustu ostrých zatáček a strmých kopců, kde je rychlý záběr nezbytný. SHIMANO vylepšilo zadní náboje svých high-endových MTB sad a kol a vybavilo je 18/16 zářezy a dvěma sadami západek pro zdvojnásobení záběru a optimalizaci trakce.
Micro Spline
MICRO SPLINE přináší lehké hliníkové tělo ořechu a pro snížení hmotnosti a 10 zubový horní převod.
Benefity
Lehký hliníkový MICRO SPLINE se hladce integruje s malými 10-zubovými horními převody.
Menší a více rozmístěné drážky omezují poškození ozubení na lehkém hliníkovém ořechu.
Center lock
Systém CENTER LOCK umožňuje snadnou instalaci rotoru s drážkovým uchycením a pojistným kroužkem. Montážní systém s pojistným kroužkem snižuje celkovou pracovní dobu zkrácením času instalace a demontáže. Kromě toho, bezpečné upevnění pomocí drážkového držáku zvyšuje přesnost a tuhost a zároveň zlepšuje účinnost brzdění.
Uchycení kotouče : Center Lock Země původu : Malajsie Montáž kazety : Micro Spline Typ brzdy : Kotoučová brzda Hmotnost (g) : 305.0 Typ osky : 12x142

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 4550170621643.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Cyklistika Shimano, Díly jízdních kol Shimano, Díly na kola jízdních kol Shimano, Náboje pro jízdní kola Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Deore XT FH-8110 Rear Hub Axle 142mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, díly jízdních kol sleva, díly na kola jízdních kol sleva, náboje pro jízdní kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Deore XT FH-8110 Rear Hub Axle 142mm
Právě si prohlížíte...

1205,- Kč