Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Nabíječka RIWALL PRO RAC 220

Nabíječka RIWALL PRO RAC 220

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nabíječka RIWALL PRO RAC 220 z kategorie kutilství a řemeslo, nástroje a nářadí – příslušenství, nabíječky elektrického nářadí, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Nabíječka RIWALL PRO RAC 220 .

Detailní informace

RAC 220 - nabíječka 20 V (rychlá) Akumulátorová technika Riwall 20 V Vynikající kvalita, vyspělé technologie, skvělá ergonomie a příznivá cena Řada akumulátorového nářadí Riwall byla vyvinuta s velkou pečlivostí k požadavkům jeho uživatelů. Koupí bateriového programu Riwall volíte ideální mix příznivé ceny, kvalitních komponentů, vyspělé technologie a dlouhé životnosti. Navíc dostanete 4-letou záruku a kvalitní záruční i pozáruční servis.   Technologie akumulátorů 20 V HDSC technology – nejnovější technologie pro elektronickou regulaci výkonu a... ochranu při nabíjení u lithiových akumulátorů. Výsledkem je nejenom precizní průběh nabíjení, kdy je neustále monitorován každý jednotlivý článek v baterii a dle aktuálních potřeb dobíjen, ale i unikátní řízení výkonu, kdy se baterie dokáže optimálně přizpůsobit kterémukoliv stroji z řady Riwall 20V a poskytnout vždy maximální výkon a využít maximálně svou kapacitu. Dalším pozitivním dopadem technologie HDSC je zvýšení životnosti akumulátoru, maximální prodloužení doby chodu stroje na jedno nabití a ochrana samotné baterie před přetížením nebo přehřátím. Ukazatel stavu nabití – jednoduchá indikace stavu nabití baterie pomocí integrovaných LED diod. Indikátor není součástí stroje, ale baterie, takže můžete zjistit okamžitou kapacitu baterie, aniž ji musíte vkládat do stroje. Výkonné články baterie – kvalitní lithium-iontové články spolu s chytrou elektronikou umožňují okamžitý přísun potřebné energie i ve chvíli skokového zvýšení potřebného výkonu. Jedna 20 V baterie pohání vše – je spousta systémů, kde Vám stačí jedna baterie na celou škálu nářadí. Díky chybějící nebo levné elektronice se často stane, že baterie s některým strojem funguje dobře, ale s jiným ne. Je to proto, že v odběrových křivkách různých druhů strojů jsou obrovské rozdíly. Díky vyspělé elektronice baterie Riwall „pozná“, ve kterém je stroji a dokonale se mu přizpůsobí. Vy tak dostanete z každého stroje maximální výkon i pracovní dobu.   Sekačka Riwall je poháněna dvěma bateriemi 20 V. Výsledné napětí je tak 40 V a sekačce tak dává dostatek výkonu i ve vyšší trávě. Díky kooperaci s německým výrobcem nářadí Scheppach, lze bateriemi Riwall 20 V pohánět i více než deset druhů akumulátorového nářadí Scheppach 20 V (vrtačky, brusky, pily, hoblíky, rázové utahováky apod.) a naopak. Počet strojů Riwall 20 V se bude každým rokem zvyšovat.

Produkt je výrobek značky Riwall ,distribuovaný s EAN kódem 8595123405488.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Riwall, Nástroje a nářadí – příslušenství Riwall, Nabíječky elektrického nářadí Riwall.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nabíječka RIWALL PRO RAC 220 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nástroje a nářadí – příslušenství sleva, nabíječky elektrického nářadí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Riwall a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Riwall najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nabíječka RIWALL PRO RAC 220
Právě si prohlížíte...

637,- Kč