Nabíječka PXC Rychlonabíječka 4A Power X-Change 21 V Einhell Accessory

Nabíječka PXC Rychlonabíječka 4A Power X-Change 21 V Einhell Accessory
990 990 1782
990,- Kč

Původní cena: 990,- Kč


Hodnocení:


Nabíječka PXC Rychlonabíječka 4A Power X-Change 21 V Einhell Accessory z kategorie kutilství a řemeslo, nástroje a nářadí – příslušenství, nabíječky elektrického nářadí, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Nabíječka PXC Rychlonabíječka 4A Power X-Change 21 V Einhell Accessory .

Detailní informace

Rychlonabíječka EINHELL Power X-Change 4 A 21 V  patří do multifunkčního a vzájemně kombinovatelného systému baterií řady Power X-Change. Jedna baterie a jedna nabíječka pro všechny přístroje nejenže značně sníží pořizovací náklady, ale také zamezí nepořádku a zmatku způsobeným nejrůznějšími bateriemi a nabíječkami pro každý přístroj zvlášť. Výkonný, vytrvalý a ekonomicky úsporný, systém baterií lze použít u všech přístrojů řady Power X-Change.
Technické údaje Nabíječka 4A 21 V Power X-Change je univerzálně použitelná pro všechny bate...rie PXC. Životnost baterií je značně prodloužena díky nabíjecím cyklům přizpůsobeným dané situaci. Neustálé monitorování baterií zajišťuje optimální proces nabíjení a zároveň zobrazuje nejaktuálnější informace o stavu baterií prostřednictvím 6 stavových indikátorů LED. Inteligentní management nabíjení zajišťuje nejvyšší úroveň bezpečnosti během nabíjení. Montáž na stěnu jde díky integrovaným závěsným okům rychle od ruky.
Přednosti
Prodloužená životnost baterie díky nabíjecím cyklům přizpůsobeným dané situaci Maximální bezpečnost vzhledem k inteligentnímu managementu nabíjení technologie rychlého nabíjení 4 A zjišťuje kratší dobu nabíjení Trvalé monitorování baterie pro optimální nabíjení Aktuální informace prostřednictvím 6 stavových indikátorů LED Snadná montáž na zeď díky integrovaným závěsným okům Univerzálně použitelné pro všechny baterie Power X-Change

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825650228.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Nástroje a nářadí – příslušenství Einhell, Nabíječky elektrického nářadí Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nabíječka PXC Rychlonabíječka 4A Power X-Change 21 V Einhell Accessory a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nástroje a nářadí – příslušenství sleva, nabíječky elektrického nářadí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nabíječka PXC Rychlonabíječka 4A Power X-Change 21 V Einhell Accessory
Právě si prohlížíte...

990,- Kč