Victron Energy SmartSolar MPPT 100/15

Victron Energy SmartSolar MPPT 100/15
3 990 3 290 1608
3 990,- Kč

Původní cena: 3 290,- Kč


Hodnocení:


Victron Energy SmartSolar MPPT 100/15 z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí, nabíječky autobaterií, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Victron Energy SmartSolar MPPT 100/15 .

Detailní informace

MPPT solární regulátory Victron Energy patří mezi absolutní světovou špičku v tomto oboru. Nabízí ultra rychlé MPPT sledování, které zajišťuje maximální možné solární zisky. Zejména při zatažené obloze s častou změnou intenzity osvitu jsou solární zisky o 30 % vyšší oproti klasickým PWM regulátorům nebo o 10 % vyšší oproti pomalej&sc...aron;ím MPPT regulátorům.
 
Maximální výkon solárních panelů je u 12 V systémů 220 Wp, u 24 V systémů 440 Wp. V případě překročení těchto hodnot se regulátor nepoškodí, ale pouze automaticky zredukuje přicházející výkon od panelů na přijatelné hodnoty. Solární regulátor je továrně přednastaven a není obvykle potřeba provádět zásadní úpravy nastavení.
 
Maximální napětí na prázdno (označováno jako Voc) připojených solárních panelů nesmí překročit hodnotu 100 V (pozor: s klesající venkovní teplotou roste napětí solárních panelů). Maximální vstupní zkratový proud FV panelů nesmí překročit hodnotu 15 A, jinak může dojít k trvalému poškození.
 
Řada regulátorů SmartSolar MPPT nabízí vestavěný Bluetooth
Tato funkce přináší možnost propojení Vašeho „chytrého“ telefonu/tabletu s Vaším „chytrým“ solárním regulátorem. Můžete monitorovat mnoho parametrů systému a historické statistiky za posledních 30 dnů. Dále máte možnost provádět nastavení provozních parametrů.
Adaptér součástí : Ne Země původu : Nizozemsko Napětí : 100 V Proud (A) : 15.0 Proud : 15 A Napájení : Ne

Produkt je výrobek značky Victron Energy ,distribuovaný s EAN kódem 8719076040811.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Victron Energy, Díly a příslušenství vozidel Victron Energy, Údržba a výzdoba motorových vozidel Victron Energy, Nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí Victron Energy, Nabíječky autobaterií Victron Energy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Victron Energy SmartSolar MPPT 100/15 a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí sleva, nabíječky autobaterií sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Victron Energy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Victron Energy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Victron Energy SmartSolar MPPT 100/15
Právě si prohlížíte...

3990,- Kč