Tecmate OptiMate 6 Ampmatic 12V/6A

Tecmate OptiMate 6 Ampmatic 12V/6A
3 287 2 566 1072
3 287,- Kč

Původní cena: 2 566,- Kč


Hodnocení:


Tecmate OptiMate 6 Ampmatic 12V/6A z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí, nabíječky autobaterií, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Tecmate OptiMate 6 Ampmatic 12V/6A .

Detailní informace

Optimate 6 - 12V/6A automatická nabíječka. Nabíječka slouží pro nabíjení olověných bezúdržbových, Super MF, VRLA i záložních akumulátorů kapacity 15 až 240Ah.Tato profesionální nabíječka je určena nejen pro servisy, ale také pro běžného uživatele, který si potrpí na prvotřídní kvalitu a pohodlí. Optimate 6 dokáže baterii nejen nabít, ale také oživit hluboce vybité akumulátory, otestovat stav baterie a udržovat baterii i trvale v nabitém stavu. Optimate 6 může být trvale připojen k akumulátoru.Pravidelným nabíjením minimalizujete poškození Vašeh...o akumulátoru sulfatací, zejména v zimním období, kdy není baterie v provozu.Charakteristika:Ochrana proti zkratu a přepólováníLED signalizaceProfesionální provedeníUdržovací režimDesulfatace baterieVelký výběr příslušenstvíNapětí [V]: 12Proud [A]: 6Kapacita [Ah]: 15-240Ukazatel dobíjení: 10 LEDPoužití: PROFI Proud (A) : 6.0 Kapacita : 15 - 240 Ah Napájení : 230V Napájení : 110V Proud : 6 A Adaptér součástí : Ne Typ produktu : Charger Napětí : 12 V

Produkt je výrobek značky Tecmate ,distribuovaný s EAN kódem 5425006146623.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Tecmate, Díly a příslušenství vozidel Tecmate, Údržba a výzdoba motorových vozidel Tecmate, Nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí Tecmate, Nabíječky autobaterií Tecmate.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tecmate OptiMate 6 Ampmatic 12V/6A a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí sleva, nabíječky autobaterií sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tecmate a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tecmate najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tecmate OptiMate 6 Ampmatic 12V/6A
Právě si prohlížíte...

3287,- Kč