Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Quick SBC 250 NRG Plus

Quick SBC 250 NRG Plus

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Quick SBC 250 NRG Plus z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí, nabíječky autobaterií, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Quick SBC 250 NRG Plus .

Detailní informace

Nabíječky série SBC NRG + MINI jsou díky technologickému pokroku ještě efektivnější a kompaktnější. Přestavba nabíječky SBC NRG + umožňuje o 15% vyšší výstupní výkon než je průmyslový standard. Používají se všude, kde je potřebný menší výkon s malými rozměry. Systém větráků reguluje teplotu baterie a brání tak jejímu přehřátí...;.  
Třístupňové IUoU nabíjení baterie 2 nebo 3 nabíjecí výstupy pro nezávislé nabíjení několika baterií pomocí technologie MosFet Každý výstup je chráněn integrovanými pojistkami Kompatibilita s otevřenými nebo uzavřenými kapalinami baterie: electrolit, GEL nebo AGM Variabilní rychlost větráků Multivoltový vstup: 83 - 264 V AC, 45 - 66 Hz Ochrana: přepólování, přetížení, zkrat, přehřátí Provozní teplota: -15 °C až +70 °C
Země původu: Čína Napětí: 12 V Napájení: 230V Adaptér součástí: Ne Napájení: 110V Typ: Nabíječka

Produkt je výrobek značky Quick ,distribuovaný s EAN kódem 8057090150056.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Quick, Díly a příslušenství vozidel Quick, Údržba a výzdoba motorových vozidel Quick, Nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí Quick, Nabíječky autobaterií Quick.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Quick SBC 250 NRG Plus a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, nářadí pro opravy vozidel a speciální nářadí sleva, nabíječky autobaterií sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Quick a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Quick najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Quick SBC 250 NRG Plus
Právě si prohlížíte...

7290,- Kč