Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Volně stojící myčka nádobí Gorenje GS671C60W, 60cm

Volně stojící myčka nádobí Gorenje GS671C60W, 60cm
Volně stojící myčka nádobí Gorenje GS671C60W, 60cm
Volně stojící myčka nádobí Gorenje GS671C60W, 60cm
Volně stojící myčka nádobí Gorenje GS671C60W, 60cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Volně stojící myčka nádobí Gorenje GS671C60W, 60cm z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Volně stojící myčka nádobí Gorenje GS671C60W, 60cm .

Detailní informace

XXL myčka pojme až 16 jídelních souprav Variabilní a objemný vnitřní prostor vám umožní mytí až 16ti sad najednou ve třech koších. Obsluhu myčky usnadňuje také její flexibilita, která je patrná hlavně při vkládání nádobí. Rychlé mytí Míváte často návštěvy s větším počtem hostů? Funkce SpeedWash je pro takové příležitosti ideální! Za rekordních 15 minut bez problémů umyjete větší množství mírně zašpiněného nádobí, které můžete hned opět použít. Nedostatek čistých talířů, sklenic či příborů vám už nebude narušovat dobře rozběhnutou párty ani osla...vu. Funkce TotalDry Po dokončení programu dojde k automatickému pootevření dvířek myčky. Díky tomu zbytková pára uniká ven, takže následné sušení nádobí je ještě efektivnější. Nastavitelné koše Koše disponují několika různými pohyblivými prvky, které se lépe přizpůsobí vašim potřebám. Například nosníky ve spodním koši můžete jednoduše sklopit, abyste získali ještě více prostoru pro větší kusy nádobí. Do myčky se tak vejdou i ty největší hrnce a talíře. Speciální zásobník na příbory je navržen tak, aby se nepoškrábaly a důkladně vyschly. Vždy čistá kojenecká láhev Tato funkce prodlouží dobu mytí a teplotu zvýší o 5 °C. V kombinaci s intenzivním programem to znamená, že nádobí se myje při teplotě 75 °C, což ničí většinu bakterií. Program, který napodobuje proces sterilizace, je vytvořen pro rodiny s dětmi pro čištění dětských potřeb a lahví. Ochrana proti vytopení Velmi užitečnou výbavou myčky Gorenje GS671C60W je bezpečnostní systém AquaStop, který brání úniku vody. Díky této funkci můžete nechat zařízení pracovat i bez dozoru. Pokud AquaStop zachytí vytékající vodu, automaticky zastaví její další přívod do myčky a současně odčerpá zbytkovou vodu pryč ze spodku spotřebiče. Přívod horké vody Myčky nádobí Gorenje můžete místo studené vody připojit k horké vodě (s maximální teplotou 70 °C). Když si vyberete přívod horké vody, proces mytí se zkrátí a zároveň se sníží spotřeba energie. Ideální řešení pro vaši rodinu, které je šetrné k přírodě i vašemu rozpočtu. Samočistící filtr Filtr myčky prochází automatickou údržbou, při které se očistí od nanesených zbytků jídla. Nedochází tedy k jeho ucpání, které by mohlo bránit správnému fungování spotřebiče.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782468308.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Myčky nádobí Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Volně stojící myčka nádobí Gorenje GS671C60W, 60cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Volně stojící myčka nádobí Gorenje GS671C60W, 60cm
Právě si prohlížíte...

13990,- Kč