Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Volně stojící myčka nádobí Candy CDPN 4D620PW/E, 60cm, 16sad

Volně stojící myčka nádobí Candy CDPN 4D620PW/E, 60cm, 16sad
Volně stojící myčka nádobí Candy CDPN 4D620PW/E, 60cm, 16sad
Volně stojící myčka nádobí Candy CDPN 4D620PW/E, 60cm, 16sad
Volně stojící myčka nádobí Candy CDPN 4D620PW/E, 60cm, 16sad

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Volně stojící myčka nádobí Candy CDPN 4D620PW/E, 60cm, 16sad z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Volně stojící myčka nádobí Candy CDPN 4D620PW/E, 60cm, 16sad .

Detailní informace

Volně stojící myčka nádobí V našich rušných životech je nejcennější věcí čas, protože je stále obtížnější sladit nespočet každodenních úkolů s našimi osobními potřebami. Nová myčka nádobí Candy Brava je navržena podle tohoto konceptu; rychlejší mycí cykly pomáhají šetřit čas, který můžete věnovat věcem, které máte nejraději, a zlepšit tak kvalitu života. Objevte všechny způsoby, jak vám může Brava pomoci. Aplikace simply Fi Mytí s průvodcem Jednoduše vyberte typ nádobí, které chcete umýt, úroveň znečištění a velikost náplně. Aplikace Candy Simp...ly-Fi vám doporučí nejvhodnější mycí cyklus, kterým dosáhnete perfektních výsledků. Vizuální tipy Chcete vědět víc? Vstupte do chytrého doplňkového obsahu a zjistěte, jak se starat o nádobí a skrze aplikaci získejte ze své myčky to nejlepší jednoduchým způsobem. Používání a statistiky čerpání energie Mějte spotřebu a nejpoužívanější cykly pod kontrolou, objevte jak zlepšit vaše mycí návyky a optimalizujte výsledky. Samočisticí antibakteriální filtr Samočisticí nerezový filtr Candy má vnitřní mikrofiltr poskytující neustále čistou vodu ve všech fázích mytí. Získejte maximální mycí výkon a delší efektivnost. Navíc antibakteriální úprava zaručuje vyšší standardní hygienu a trvale čistou vodu. Maximální efektivita Funkce Smart door je chytré řešení, které automaticky otevře dvířka na konci mycího cyklu. To pomůže dosáhnout rychlého a maximálního výkonu vysušení bez zapaření. Možnost přidat nádobí po začátku cyklu Jednou z chytrých funkcí myčky Brava je Addish funkce. Díky tomu máte možnost přidat nádobí i po začátku spuštění mycího cyklu. Pokud jste tedy spustili program a máte ještě další špinavé nádobí, jednoduše jej přidáte do myčky a program poté poběží dál. Užijte si rychlost, kterou vám Brava nabízí Kuchyňské nádobí umyjete a vysušíte za pouhých 39 minut s nejrychlejším cyklem třídy A. To je možné díky vysokotlakému systému, exkluzivní technologii, která soustředí maximální mycí výkon v nejkratším čase. Dálkové ovládání Využijte možnost připojení k Wifi a ovládání myčky přes aplikaci Simply Fi. Stahujte nové funkce, cykly a funkce pro odložený začátek a konec. Ovládejte spotřebič pomocí hlasu, využijte kontrolní cyklus či vedení statistik mytí a čerpání energie. K dispozici je také průvodce chybovými hláškami a uživatelský návod. Kompatibilní s Google Assistant a Alexa (v angličtině) Myčka je plně připojena k Wi-Fi, takže ji můžete ovládat a spravovat všechny funkce prostřednictvím aplikace simply Fi nebo pomocí hlasové služby Amazon Alexa či Google Assistant.

Produkt je výrobek značky Candy ,distribuovaný s EAN kódem 8016361974616.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Candy, Kuchyně a jídelny Candy, Kuchyňské spotřebiče Candy, Myčky nádobí Candy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Volně stojící myčka nádobí Candy CDPN 4D620PW/E, 60cm, 16sad a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Candy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Candy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Volně stojící myčka nádobí Candy CDPN 4D620PW/E, 60cm, 16sad
Právě si prohlížíte...

9899,- Kč