Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Volně stojící myčka nádobí Beko BDFN26430X, 60 cm

Volně stojící myčka nádobí Beko BDFN26430X, 60 cm
Volně stojící myčka nádobí Beko BDFN26430X, 60 cm
Volně stojící myčka nádobí Beko BDFN26430X, 60 cm
Volně stojící myčka nádobí Beko BDFN26430X, 60 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Volně stojící myčka nádobí Beko BDFN26430X, 60 cm z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Volně stojící myčka nádobí Beko BDFN26430X, 60 cm .

Detailní informace

Dezinfekce nádobí S programem HygieneIntense máte možnost zbavit vaše nádobí nejen zbytků jídla a jiných nečistot, ale s pomocí horké vody a páry také až 99,99 % virů a bakterií. Za 58 minut umyto i usušeno Plnohodnotný program, který za 58 minut umyje a usuší plnou myčku nádobí není sen, ale realita u myček Beko. Nečekejte dobu, když do hodinky můžete mít čisté nádobí připravené k servírování! Přirozené sušení Automatické otevření dveří AutoDoor vypouští přebytečnou vlhkost z myčky po skončení programu. Díky tomu je nádobí dříve usušené a je p...řipravené k uložení. Koš, co nastavíte, i když je plný nádobí Nepřendavejte plnou myčku pokaždé, když se tam něco nevejde. Koš Acrobat můžete snadno nastavit do tří výškových poloh a to, i když je po okraj naplněný nádobím. Koš na příbory Pokud potřebujete umýt více talířů, nebo velký hrnec, nic vám nebude stát v cestě, a to ani koš na příbory. Díky možnosti posunutí nebo jeho uplnému vyjmutí tak získáte prostor, jaký zrovna potřebujete. Rychlá volba programů bez překlikávání Nové ovládání myček Beko je snadné a rychlé. Rovnou zvolíte program, který chcete spustit, zaklapnete myčku a ta se pustí do práce. Sbohem úmorné klikání!

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842418938.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Kuchyně a jídelny Beko, Kuchyňské spotřebiče Beko, Myčky nádobí Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Volně stojící myčka nádobí Beko BDFN26430X, 60 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Volně stojící myčka nádobí Beko BDFN26430X, 60 cm
Právě si prohlížíte...

8990,- Kč