Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vestavná myčka nádobí Siemens SX73HX60CE, 60cm, 14sad

Vestavná myčka nádobí Siemens SX73HX60CE, 60cm, 14sad
Vestavná myčka nádobí Siemens SX73HX60CE, 60cm, 14sad
Vestavná myčka nádobí Siemens SX73HX60CE, 60cm, 14sad
Vestavná myčka nádobí Siemens SX73HX60CE, 60cm, 14sad

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vestavná myčka nádobí Siemens SX73HX60CE, 60cm, 14sad z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, myčky nádobí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vestavná myčka nádobí Siemens SX73HX60CE, 60cm, 14sad .

Detailní informace

Výkonný pomocník Vestavná myčka Siemens SX73HX60CE se stane nedílnou součásti vaší domácnosti. Díky své nízké spotřebě spadá do energetické třídy D. Její hlučnost je pouhých 44 dB, takže vás nebude rušit při jiných činnostech. S kapacitou na 14 jídelních sad přehledně uskládáte k mytí veškeré potřebné nádobí. Tichý motor iQdrive Myčka nádobí je vybavena asynchronním, frekvenčně řízeným motorem. Tento revoluční design představuje extrémně bezpečný a spolehlivý motor, který se neopotřebovává a vyznačuje se téměř bezhlučným provozem. Na motor se v...ztahuje záruka 10 let. VarioSpeed on demand Vaše nádobí bude perfektně umyto a usušeno až 3x rychleji s funkcí Vario speed plus. Tuto funkci můžete použít téměř na jakýkoliv program a výsledkem je zkrácení doby mytí až o 66%. Myčka nabízí 6 programů (Eco 50 °C, Auto 45-65 °C, Intenzivní 70 °C, Hodinový 65 °C, Krátký 45 °C, Oblíbený a 4 speciální funkce (Vzdálené zapnutí, intensiveZone, Poloviční náplň, varioSpeed Plus on demand). Vyberte správný program Technologie Home Connect s funkcí snadného startu doporučí vždy ten správný program přímo z mobilu, nebo tabletu. Nemusíte myslet na to, kolik vám zbývá tablet, aplikace Home Connect je bude počítat za vás. V případě nutnosti servisního zásahu využijte vzdálenou diagnostiku a nechte zkontrolovat vaši myčku přes internet. Ovládat můžete spotřebič také hlasem a to díky kompatibilitě se zařízením Amazon Alexa. Anebo prostě jen sledujte notifikace v mobilu, ať víte, za jak dlouho bude nádobí umyté. AquaSenzor + dávkovací asistent Pro optimální výsledky AquaSenzor kontroluje míru zašpinění vody a řídí, kdy a kolik čisté vody se má přidat. Dále myčka Siemens disponuje dávkovacím asistentem. Čistící tableta spadne do malé misky a přesně mířený proud vody ji rychle rozpustí. Díky tomu je čistící směs stejnoměrně distribuována do celého prostoru spotřebiče. Vždy jsou tak zajištěny optimální výsledky při mytí nádobí.

Produkt je výrobek značky Siemens ,distribuovaný s EAN kódem 4242003860892.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Siemens, Kuchyně a jídelny Siemens, Kuchyňské spotřebiče Siemens, Myčky nádobí Siemens.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vestavná myčka nádobí Siemens SX73HX60CE, 60cm, 14sad a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, myčky nádobí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Siemens a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Siemens najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vestavná myčka nádobí Siemens SX73HX60CE, 60cm, 14sad
Právě si prohlížíte...

20990,- Kč